Tiohundra AB, BUFPH

Fokushuset är en unik verksamhet för personer med psykiatri och/eller beroendeproblematik och vi utökar nu vårt samtalsteam med en till behandlare.  Vill du vara en del av ett professionellt, kompetent och härligt gäng? Välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten

Fokushuset erbjuder en unik, utvecklande och rolig tjänst som behandlare. Du kommer ingå i vårt
samtalsteam där du arbetar med psykosocialt behandlingsarbete, både individuellt och i grupp. Fokushuset är en kreativ verksamhet som startar grupper efter våra patienters behov. Medarbetare ges stort utrymme och ansvar att själva utforma insatser, utifrån behov, önskemål och beprövad erfarenhet. Stor vikt läggs på en god social arbetsmiljö, med högt i tak och goda relationer till kollegor och chefer.

Om dig

Du är mentalskötare, behandlingsassistent eller motsvarande, med grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1) med inriktning KBT. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och av att leda samtal i grupp såväl som individuella samtal. Meriterande med erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatrisk problematik. 

Du värnar om en god social arbetsmiljö och att bidra positivt till en god kollegial sammanhållning. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Fokushuset är ett unikt samarbete i öppenvård mellan psykiatri, beroende och socialpsykiatri med ett salutogent fokus på våra patienters och brukares behov. Vi erbjuder gränsöverskridande insatser för patienter inom psykiatri och beroende och utgår alltid från behov, och inte diagnos. Vi erbjuder olika former av samtal, stöd och hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar med riktade insatser som till exempel olika former av individuella samtal och samtal i grupp utifrån ett hälsoperspektiv med patienten i Fokus. Vi är en bred enhet som innefattar såväl psykiatriska som socialpsykiatriska verksamheter. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2726
Kontakt
  • Frida Langvad, Enhetschef, 08-12326305
Facklig företrädare
  • Ann Berg, Kommunal, 0812326318
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb