BUP Forsknings- och utvecklingscentrum (BUP FoUU) är en sektion som fungerar som sammanhållen resurs för forskning, utveckling och även utbildning inom BUP Stockholm (SLSO); baserat på klinisk verksamhet med bedömningar och behandling av barnpsykiatriska patienter. I dagsläget finns sex kliniska enheter (bl a för OCD och relaterade tillstånd, immunpsykiatri, neuropsykiatri, könsinkongruens samt internetbehandlingar) och en mångfald av projekt och studier.


BUP FoUU centrum är en dynamisk arbetsplats där klinisk personal och forskare arbetar nära tillsammans i olika projekt som kan vara finansierade av såväl forskningsmedel som medel för vård och vårdutveckling. Det betyder att personalen är både rörlig, flexibel och kan ingå i flera olika konstellationer samtidigt.

Psykolog sökes till BUPs mottagning för könsinkongruens och dysfori som är en del av BUP forsknings- och utvecklingscentrum. Mottagningen är i en intensiv utvecklingsfas och således kommer utvecklingsarbete även att ingå utöver kliniskt arbete.

Arbetsbeskrivning

I det kliniska arbetet ingår komplexa barnpsykiatriska bedömningar i team med barnpsykiater och kurator, samt stöd till patienter och närstående. Även samverkan med somatisk sjukvård. Under utveckling är psykologisk behandling av komorbida tillstånd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Det är meriterande med erfarenhet av följande:


• Barnpsykiatri
• Barn och unga
• Habilitering
• Utvecklingsarbete/verksamhetsuppföljning
• Insatser i grupp för barn, ungdomar och föräldrar
• Arbete med internetförmedlade/digitala interventioner

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. För att lyckas i rollen är du flexibel och strukturerad samt har en god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 mars. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om oss

BUP FoU är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2512
Kontakt
  • Enhetschef Maria Arendt Hillborg , 08-12352238.
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay, 08-12340484.
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb