På trevliga Enebybergs torg ligger Enebybergs vårdcentral. Vi har cirka 9000 listade patienter och i huset har vi duktiga sjuksköterskor både på mottagningen och i hemsjukvården, starkt psykosocialt team med psykologer och rehabkoordinator och en uppskattad BVC med flera erfarna specialistsjuksköterskor. Vi har såklart också duktiga läkare, både specialister, ST och AT, men vi behöver bli fler. 

Enebybergs vårdcentral söker nu en specialist i allmänmedicin.

Om oss
Som läkare och verksamhetschef vill jag att vi ska ge våra patienter god vård i rätt tid och jag vill att vi som arbetar här ska ha en arbetsplats där vi trivs och utvecklas. För att lyckas med det tror jag på att skapa en sund och hållbar arbetsmiljö och att en förutsättning för det är en rimlig arbetsbelastning. Enheten arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön och för  verksamhetsutveckling. 

Vi är en trygg grupp som trivs ihop. Vi verkar för ett klimat där vi stöttar och lär oss av varandra. Vi tror på utveckling, att man behöver en känsla av riktning, av att vara på väg någonstans.  Målsättningen är att vi skall arbeta mer i team.

Om tjänsten
Arbete på vårdcentral som specialist i allmänmedicin inkluderande mottagning av planerade och akuta patienter, arbete i team med psykologer/kuratorer, fysioterapeuter och sjuksköterskor samt handledning av AT och ST. Utifrån erfarenhet och önskemål även möjlighet till arbete på BVC och i hemsjukvård. 

Om arbete inom SLSO
Som medarbetare inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) får du friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan, fri sjukvård, tjänstepension och möjlighet till löneväxling, försäkringar och extra ersättning vid föräldraledighet.

Den stora organisationen skapar utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som den mindre arbetsplatsen ger dig chans att tillsammans med kollegor forma ert arbetssätt och arbeta med verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

  • Legitimerad läkare med bevis om specialistkompetens i allmänmedicin.
  • Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande.

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga och stark servicekänsla för patienter och kollegor. Du ska kunna arbeta självständigt, vara driven, lyhörd, flexibel och vara intresserad av utveckling för verksamhetens bästa med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser. Vi ser gärna att du har ett intresse för handledning och vill hjälpa till att utbilda våra läkarstudenter samt våra AT- och ST-läkare.  

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 40 timmar/vecka eller enligt överenskommelse, dagtid.
Provanställning kan komma att tillämpas.  

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervjuer innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Enebyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2439
Kontakt
  • Alva Enander, verksamhetschef, 072-2355121
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO:s Läkarförening, 072-4514355
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb