Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatriskt avdelning, Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Är du undersköterska och söker nya utmaningar inom psykiatrisk heldygnsvård, eller vill du bredda redan befintliga erfarenheter inom området? Vi söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa.

Nu öppnar vi upp tre nya avdelningar på Nacka sjukhus vilket innebär att vi skapar Nordens största byggnad med psykiatrisk heldygnsvård och vi söker undersköterskor som vill vara med från start!

På Nacka sjukhus kommer det att finnas nio psykiatriska heldygnsavdelningar med 16 vårdplatser per avdelning. Till en allmänpsykiatrisk avdelning söker vi nu nya kollegor. Tillsammans kommer vi att utarbeta vårt arbetssätt, upprätta rutiner och skapa avdelningar där vi jobbar för en trygg och givande arbetsmiljö. Vidare kommer vi att implementera och arbeta utifrån Safeward-modellen.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är nyfiken på att möta människor och stötta våra patienter i deras sjukdomstillstånd. Som undersköterska är du närmast patienten och du kommer tillsammans med övriga kollegor att ansvara för omvårdnadsarbetet utifrån patientens dagliga behov. Du dokumenterar i journalföringssystemet Take Care samt utför de sedvanliga praktiska arbetsuppgifter som finns på en psykiatrisk vårdavdelning.

 

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är viktigt för oss och det är en självklarhet att alla våra medarbetare löpande deltar i olika utbildningar och kurser.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst är utbildad undersköterska. Om du har inriktning psykiatri i din utbildning eller tidigare erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete inom heldygnsvård är det mediterande.

Vi vill att du är en flexibel och öppen som person och att du tycker om att arbeta nära patienterna i deras omvårdnad. Du vågar vara nytänkande och se förbättringsarbete som en självklarhet i din yrkesroll. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i team men också att du kan arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vad vi erbjuda dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (37 tim/vecka). Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2393
Kontakt
  • Emma Hannerstam, 08-12341629
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-08

Tillbaka till lediga jobb