Välkommen till Brandbergens vårdcentral!

Vår mottagning ligger belägen mitt i Brandbergens centrum där det finns restauranger, matbutiker med mera. Hit tar man sig enkelt med kommunala färdmedel. Våra medarbetare ansvarar för cirka 8100 listade patienter varav cirka 100 patienter är inskrivna i hemsjukvården. På Brandbergens vårdcentral arbetar cirka 30 medarbetare som är en blandning av läkare, distriktsköterskor, mottagningssköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Sjuksköterskorna har egna mottagningar för patienter med kroniska sjukdomar som diabetes, hypertoni och astma/KOL. Vi har även ett psykosocialt team där det förutom psykologer även ingår en distriktssköterska och en distriktsläkare.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med eget ansvar samt gott och nära samarbete med olika yrkeskategorier. Vi arbetar i ett välfungerande team för att skapa en god kontinuitet för våra patienter. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling i din profession som läkare. Du kommer arbeta självständigt med både akuta och planerade patienter. Vi erbjuder goda anställningsförhållande med bl. a friskvårdsbidrag och fri sjukvård.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet, nöjda patienter och en bra arbetsmiljö.

Om tjänsten

Sedvanliga arbetsuppgifter som legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. I vårt arbete använder vi oss av TeleQ samt använder TakeCare som journalsystem. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.
Omfattning heltid eller deltid om önskan finns. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv och engagerad som person samt att du bidrar till en god arbetsmiljö. Du ska vara intresserad och ha en vilja att vara med att driva vårdcentralens utveckling framåt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet då ett professionellt bemötande av patienter och kollegor är viktigt för oss.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du ska ha behörighet och tidigare erfarenheter av att ha arbetat i svensk sjukvård. Vi önskar att du har goda språkkunskaper i svenska.

Meriterande

Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2349
Kontakt
  • Pia Palm, verksamhetschef, 08-12345092
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072-4514355
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb