Om oss:
Stockholms mansmottagning är en sex- och samlevnadsmottagning som vänder sig till alla män och transpersoner. Vår mottagning finns i Kista Galleria. Vi erbjuder undersökning, provtagning och behandling av sexuellt överförda infektioner (STI), samt stöd, råd och psykologisk behandling för sexuella och relationella problem. Vi ger även utbildnings- och informationsinsatser till andra vårdgivare. Vi använder chat och videomöten i appen Alltid Öppet som ett komplement till fysiska besök på mottagningen.

Personalgruppen består av sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och läkare med bred kompetens inom det sexualmedicinska och sexologiska fältet.

Mer information om vår verksamhet hittar du på vår hemsida, www.mansmottagning.se

Vi erbjuder:

Stockholms Mansmottagning ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. slso.regionstockholm.se

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

På Mansmottagningen tillämpas flextid och vi har generösa friskvårdsförmåner.

Om tjänsten:
Vi söker sjuksköterska eller barnmorska med intresse för att arbeta med sexuell hälsa, för ett vikariat på 1 år, med tillträde i juni 2023, eller efter överenskommelse. I det kliniska arbetet ingår bland annat provtagning för STI, och rådgivning på telefon, videomöten och chatt.

Om dig:
Kvalifikationskrav:

  • Legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad barnmorska.
  • Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.

Vidareutbildning inom sexologi och/eller sexualmedicin är meriterande. Du förväntas vara trygg med att prata om sex och sexualitet och du behöver vara förberedd på att synen på sexualitet och vad som anses vara normalt/sunt varierar mellan individer.

Då patientmöten på mansmottagningen sker både fysiskt på mottagningen och digitalt via videomöten och chat är det bra om du har vana av den sortens arbete.

Om du har smittspårningsutbildning och -vana är det också meriterande.

Vi vill att arbetet ska tillföra energi till ditt övriga liv och inte tvärtom. För att uppnå detta vill vi att du är ambitiös och engagerad i ditt jobb samtidigt som du har en hälsosam distans mellan dig själv och din yrkesroll. Idéer till att utveckla dig själv och verksamheten är spännande drag som vi uppskattar. I och med att vi är en liten verksamhet, krävs det att du är trygg i din yrkesroll. Den som jobbar på vår mottagning behöver vara flexibel, lösningsorienterad och van vid att ta eget ansvar i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
100%, vikariat 12 månader.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Rekryterande chef, Björn Berglin, enhetschef
Tel: 08-123 393 94

Facklig representant

SRAT, Kajsa Persson Kay, tel: 070-269 33 71

Vårdförbundet, Lina Rosén, tel: 08-123 38 378

 

Övrig information:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Observera att vi löpande går igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag:

2023-03-26

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2217
Kontakt
  • Björn Berglin, 08-12339394
Facklig företrädare
  • Kajsa Persson Kay, SRAT, 070-2693371
  • Lina Rosén, Vårdförbundet, 08-12338378
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb