Karolinska Universitetssjukhuset, Neurocentrum

Är du sjuksköterska och letar efter nya utmaningar? Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får och förväntas vara med och driva utvecklingen av nya vårdformer och arbetssätt tillsammans med teamet inom Neurocentrum.

Vi har nyligen skapat Neurocentrum som är ett kunskapscentrum för de delar inom sjukhuset som arbetar med neurosjukvård. Här samarbetar alla professioner i innovativa samarbetsformer för att lösa vårt gemensamma uppdrag. Neurocentrum är inte en hierarkisk struktur utan ett sätt att driva utveckling genom mer samarbete och decentraliserat beslutsfattande. Vi skapar förutsättningar att stärka både patientflöden och profession.

Vi söker nu sjuksköterskor till;

 • Högspecialiserad neurologisk sjukvård (Solna eller Huddinge)
 • Neurokirurgi (Solna)
 • Stroke och neurologisk intermediärvård (Solna eller Huddinge)
 • Ryggmärsskaderehabilitering (Solna)

Vi på Karolinska vill nu prioritera satsningar på de egna medarbetarna och investera i arbetsmiljön. Vi flyttar fokus från ifrån inhyrning till mer hållbara arbetsteam och erbjuder bl. a. friskvårdsbidrag om 5000 kronor till alla anställda.

För att kunna ge våra patienter en vård med hög kvalitet så behöver du som sjuksköterska ha rätt förutsättningar. Därför erbjuder vi:

 • Rotationstjänster för din personliga utveckling och ökad kunskap mellan slutenvårdsavdelningar men även öppenvård
 • Individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens. Som nyexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och att växa i rollen.
 • Möjlighet till specialistutbildning inom bl. a. neurosjukvård
 • En kultur och mindset där vi alla är ledare som ansvarar för helheten och utmanar oss själva och andra till ständigt lärande
 • Sign-on-bonus om maximalt 20 000 kr (aktuellt för dig som uppfyller villkoren för denna förmån, läs mer under rubriken Sign-on-bonus tom 30 april)

Vi söker dig med ett genuint intresse av vård med hög kvalitet som vill vara med och utveckla vården tillsammans med oss. Vi har ett antal intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi hjälper gärna dig att matcha din profil och ditt intresse mot den verksamhet inom Neurocentrum som vi tror att just du skulle trivas i. 

Tycker du det låter intressant – då är vi arbetsplatsen för dig!

Ring mig gärna så berättar jag mer - Anna Ericsson Verksamhetschef Omvårdnad Neurocentrum,
072-5842599, anna.ericsson@regionstockholm.se  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm (Solna och Huddinge)
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2186
Kontakt
 • Unn Telde Gunnarsson, 072-5978988
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb