Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Administrativa enheten

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Som HR specialist på Psykiatri Sydväst är du en av två HR specialister som arbetar verksamhetsnära. Din roll är att stötta chefer i deras dagliga arbete och att arbeta med strategiska frågor för att nå målsättningen om en stimulerande arbetsmiljö och lysande ledarskap i en hållbar miljö.


Tjänsten är placerad på Psykiatri Sydvästs administrativa enhet. Här arbetar engagerade medarbetare som värnar om en gemenskap och ser till varandras välmående, hos oss är det en självklarhet att hjälpas åt för att skapa en trivsam och varm arbetsmiljö. Vi har roligt tillsammans, tror på en feedbackande kultur och ett tillitsbaserat ledarskap. Din närvaro på arbetsplatsen är betydelsefull för att upprätthålla dessa komponenter men det kommer också finnas möjligheter att arbeta på distans. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med arbetsglädje, lust och målfokus där du får utvecklas.    


Arbetsuppgifter: 

Som HR-specialist arbetar du konsultativt med att ge råd och stöd i både strategiska och operativa frågor till klinikens chefer. I det operativa arbetet har du direktkontakt med första linjens chef och stödjer dem i HR relaterade frågor så som lönesättning, lag- och avtalstolkning, löneöversyn, arbetsmiljöfrågor, rehabilitering och kompetensförsörjning. Dagligen förekommer också administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär många stimulerande kontakter och är mycket utåtriktat i sin karaktär. 

 

Vem är du? 

För att trivas hos oss tror vi att dina personliga egenskaper präglas av ett målinriktat och lösningsfokuserat förhållningssätt och en förmåga att skapa förtroendefulla relationer och samarbeten. Därtill tror vi att du är en fena på struktur och att kunna arbete med en bred variation av uppgifter stundvis under hög arbetsbelastning, du har rätt inställning och att du är redo att stötta våra chefer i deras dagliga arbete.   

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom HR-området, kanske blir detta till första HR jobb eller också har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Utbildning inom arbetsrättsliga lagar är ett krav. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av Region Stockholms olika IT-system såsom Heroma/Varbi/Platina. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom inom Stockholms läns sjukvårdsområde är det starkt meriterande. 

Vi betraktar olikheter mellan människor som en utvecklingsmöjlighet, som bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget. Mångfald för oss är, när vår arbetsplats lämpar sig för alla människor, oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, utseende, sexuell läggning eller andra faktorer. 
 

Medarbetare på Psykiatri Sydväst ges friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, subventionerad vård samt flexibla arbetstider som kontorsanställd. Du får också vara med och bidra på en arbetsplats med hög yrkesstolthet och där patienten står i fokus. 

För tjänsten arbetar vi med löpande urval.  
Varmt välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid 39,5 timmars arbetsvecka 
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2035
Kontakt
  • Elin Sjöblom HR specialist, +46722158248
Facklig företrädare
  • Gunilla Wurtzel Akademikerförbundet SSR, 08-12340487
  • Ola Tellner Vision, OlaTellner
Publicerat 2023-02-25
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb