Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Solna/Sundbyberg psykmottagning

Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Solna/Sundbyberg psykmottagning

Solna Sundbyberg psykiatriska mottagning riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå.
Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi är en trevlig arbetsplats med hög kompetens i fina lokaler på anrika Karolinska, Norra området i Solna.
I samma byggnad finns även flera andra av sektionens andra mottagningar såsom Affektiva mottagningen, Borderlineenheten, Ångestenheten samt Mobila Akutenheten.
På mottagningen är vi uppdelade i tre behandlingsteam samt ett neuropsykiatriskt team.
Vi hjälper främst patienter med affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska (NP) funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi samverkar med heldygnsvården vid Danderyds och S:t Görans sjukhus samt med vår mobila akutenhet.

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta inom öppenvårdspsykiatri. Våra behandlingsteam består av sjuksköterskor, psykologer, kurator och specialistläkare i psykiatri. Teamen träffas tvärprofessionellt varje vecka. Som sjuksköterska jobbar du nära dina sjuksköterskekollegor i det vardagliga arbetet. Ni har regelbundna sjuksköterskemöten var annan vecka samt handledning tillsammans 1g/månad. Det finns inarbetade arbetssätt och rutiner samtidigt som det finns goda möjligheter till att påverka hur vi jobbar på mottagningen.

Arbetsuppgifter:
I arbetet ingår framför allt att träffa patienter för läkemedelshantering, uppföljning av behandling, effektutvärdering, biverkningskontroll, suicidpreventivt stöd med fokus på uppföljning av krisplan, vårdplansbaserade samtal samt att hantera delar av vår mottagningstelefon med rådgivande samtal och receptförfrågningar. Ibland tar du som sjuksköterska även emot patienter på nybesök med fokus på anamnesupptagning.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av arbete inom sluten- och öppenpsykiatrisk vård.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som förmåga att arbeta
självständigt, kunna samarbeta väl med kollegor, vara flexibel och att ha ett professionellt
förhållningssätt.

Anställningsform:
6-månaders vikariat på heltid (40 tim/v) måndag-fredag med tillträde enligt överenskommelse med eventuell möjlighet till förlängning.

Övrigt:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag ( 5000:-/år ) och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1938
Kontakt
  • enhetschef, Sandra Åstradsson, 0812368132
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb