Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 140 nö

Sjuksköterska - Vi ligger i framkant, vill du vara med?

Söker du nya utmaningar inom psykiatrisk heldygnsvård?  Vi söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa. Kvalitet, arbetsmiljö och glädje är viktigt på vår arbetsplats. 

Avdelning 140, är en av åtta heldygnsvårdsavdelningar inom Psykiatri Nordväst och ligger på Danderyds sjukhus. Avdelningen har 17 vårdplatser och en differentiering Psykosvård. Arbetsområdet inom psykiatrisk heldygnsvård är brett, och arbetet här på avdelningen är både spännande och varierande.

På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare och läkare gemensamt för att ge våra patienter bästa möjliga vård och till vår hjälp har vi kurator och arbetsterapeut. Vi arbetar i team för att ge nära vård och alltid ha var patients individuella behov i fokus.  

Kompetensutveckling är viktigt för oss och alla våra medarbetare har möjlighet att medverka i olika utbildningar och kurser.

För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda att genomföra din specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning. Du får också ta del av våra förmåner såsom friskvårdsbidrag och fri sjukvård inom SLSO.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska förväntas du leda omvårdnadsarbetet kring våra patienter, vilket innebär att planera och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i ronder tillsammans med läkare och övrig personal, samt utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Tillsammans arbetar vi med att främja kvalitet och arbetsmiljö på avdelningen. Vi använder oss av Take Care som journalföringssystem. I arbetsuppgifterna ingår även stödsamtal med patienter samt kontakt och samordning med andra vårdgivare, kommun och anhöriga/närstående.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid (38:15 tim/v).

Kvalifikationer:
Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning i psykiatri ses som meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa.

Kvalitet, arbetsmiljö och glädje är viktigt på vår arbetsplats. Du är flexibel och målinriktad. Har en tydlig arbetsledarroll och trivs med att arbeta i team.

Hos oss sätter vi patienten i fokus och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef avdelning 140: Ellinor Idevall 08 123 558 35

Övrig information:
Som anställd hos oss får du friskvårdsersättning 5000:-/ år möjlighet till en friskvårdstimme per vecka på arbetstid. Fri sjukvård upp till högkostnadsskydd, Flextid. Kvarstannandebonus som innefattar fler alternativa förmåner samt dubbel Ob-ersättning vid nattarbete.
Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.Vi ser fram emot din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1787
Kontakt
  • enhetschef, Ellinor Idevall, 0812344066
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb