ME Klinisk fysiologi, Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Är du utbildad biomedicinsk analytiker och vill komma till en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter och härliga kollegor? Läs vidare!

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta på ett av världens topp tio bästa sjukhus, men framförallt en spännande karriär hos oss på medicinska enheten för Klinisk Fysiologi! Klinisk Fysiologi bedriver sin kliniska verksamhet i både Solna och Huddinge och ansvarar för högspecialiserad diagnostik i form av:

 • Hjärt- och kärlultraljudsundersökningar
 • EKG/Arbetsprov/Holterundersökningar
 • Lungfunktionsutredningar
 • Myokardscintigrafiundersökningar
 • MR-hjärta/kärl undersökningar
 • Hjärtkateteriseringar och hjärtbiopsier hos såväl vuxna som barn

Det pågår även nu en utredning av möjligheterna att starta upp PET-perfusion på sjukhuset, det kommer att vara personalen inom vår nuklearmedicinska sektion som kommer att vara involverad i denna diagnostik. Vi har möjligheter till utveckling för biomedicinska analytiker (BMA) där man kan specialisera sig inom specifika metoder, ha sektions- men även delmetodansvar inom större sektioner och möjlighet att komma in på nyare metoder inom klinisk fysiologi som MR-hjärta. 

Vi har även en aktiv forskningsenhet med ett flertal projekt och omfattande studier inom MR, DT och ultraljud med ett antal doktorander engagerade. Det finns möjlighet för särskilt forskningsintresserad att medverka i forskningsprojekt i större eller mindre utsträckning.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med de ovannämnda metoder i en trivsam och utvecklande arbetsmiljö utifrån din kompetens och dina ambitioner och verksamhetens behov att utvecklas med möjlighet till avancering och större ansvarstagande. Vi vill att du ska trivas med dina arbetsuppgifter och vi lägger stor vikt vid att satsa på kompetens- och vidareutveckling av vår personal.

En mycket viktig del av vår framgång är att vi tillgodoser utvecklingsmöjligheter för biomedicinska analytiker, såsom utbildnings- och undervisningsengagemang, deltagande i olika utbildningssammanhang som inrikes/utrikes kurser eller kongresser och i forskningsprojekt. Tillsammans med BMA-gruppen och sektionsledningarna fortsätter vi att planera framtiden och strukturera processerna för svarsskrivning och signeringsrätt.

Hos oss får du även möjligheten att ta del av vår nya kompetens- och lönemodell för biomedicinska analytiker som utvecklats utifrån den regionsövergripande kompetensstegen. Detta i syfte av att främja och stärka karriärsutveckling för biomedicinska analytiker på Karolinska Universitetssjukhuset.

Medicinsk enhet Klinisk Fysiologi på Karolinska universitetssjukhuset en av de största enheterna för Klinisk fysiologi i landet med över 90 medarbetare med varierande bakgrund, profession och värdefulla arbetslivserfarenheter. Då kliniken bedriver sin verksamhet både i Huddinge och Solna kan en intern rotation bli aktuell. Placering är dock i första hand förlagd till Solna. Vi som arbetar på enheten är läkare med Klinisk fysiologi som specialitet, biomedicinska analytiker med inriktning Klinisk fysiologi, MR fysiker, IT-ingenjör och undersköterskor med administrativ inriktning.

Vi söker

 • Vi söker dig som är nytänkande, ansvarskännande, lösningsorienterad och som kan organisera och prioritera arbetsuppgifter. Du är flexibel, lösningsorienterad och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga då kapacitet att arbeta både självständigt och i grupp genomsyrar vårt arbetssätt.
 • Vi ser att du är engagerad, tar initiativ, tar ditt medarbetarskap på allvar och vill utveckla din kompetens, och bidrar på så sätt till att ständigt utveckla verksamheten.
 • Vi lägger stort värde i att du, liksom vårt engagerade gäng, känner glädje i ditt arbete och att du sprider detta till din omgivning. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. 

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet/kunskap inom MR, hjärtkateterisering, hjärt- eller kärlultraljudsundersökningar, sektions- eller metodansvar, samt erfarenhet inom forskning.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Biomedicinska analytiker kollegor som utexamineras under 2023 är välkomna att söka denna tjänst.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1619
Kontakt
 • Amira Mourssi, 08-12374706
Facklig företrädare
 • Jenny Castaings, Vårdförbundet, 08-12376872
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb