Södersjukhuset AB, Kirurgi, Akutkirurgi

Beskrivning

Vår verksamhet på kirurgkliniken består idag av en elektiv kortvårdsenhet, en gastroenhet, en akut/kärlenhet och en akut/traumaenhet. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan våra avdelningar där man får chans till att utveckla sin profession inom de olika verksamheterna.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vill du nu utvecklas i din yrkesprofession som sjuksköterska inom akut/trauma, är du varmt välkommen att arbeta tillsammans med oss. Vi söker både dig som har erfarenhet från kirurgisk vård eller är nyutexaminerad sjuksköterska.

På akut/traumaenheten, avd 13 och avd 14 vårdas patienter som behöver behandling av akuta kirurgiska åkommor i övre-och nedre magtarmkanalen samt traumarelaterade skador. Vi tar emot patienter från akuten dygnet runt. Vår avdelning består av 24 vårdplatser där alla våra patienter vårdas i enkelrum. I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du planera och leda omvårdnaden av våra patienter. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med patienten i fokus med personcentrerat förhållningssätt. 

Villkor

Vi söker en glad positiv person som är nyfiken på att lära sig nya saker och arbeta med ett härligt team.

Du ska gilla att jobba inom akut sjukvård där tempot varierar, men där struktur och ordning ligger till grund för en god arbetsmiljö. Du ska gilla att utveckla och påverkar vårt arbetssätt på avdelningen. Du ska gilla att utvecklas i din yrkesprofession.

Vi erbjuder ATK-arbetstid, 100 procent, treskift, 24/7-verksamhet. Alternativ nattjänstgöring. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1568
Kontakt
  • Agneta Strååt Gissberg, Vårdenhetschef 13, 08-12362602
  • Birgitta Sandholm, Vårdenhetschef 14, 072-5612431
Facklig företrädare
  • Emil Johansson, Vårdförbundet, 08-12361257
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb