Är du sjuksköterska som vill ha stora möjligheter att utvecklas? Då är detta tjänsten för dig. På avdelning 91 får du ett omväxlande arbete på en framgångsrik hjärtklinik. Välkommen till oss!

 

Vi söker dig som har intresse av akutsjukvård inom kardiologisk omvårdnad och vill fördjupa och utveckla dina kunskaper!

Vårt anställningserbjudande

För oss är din arbetsmiljö viktig och vi lägger fokus på att skapa en hälsosam arbetsmiljö för dig. Bland annat har vi tagit bort stämpelklockan och arbetar med förtroendetid. Du ansvarar tillsammans med en undersköterska för fem patienter. Om du arbetar natt så har du alltid en ssk kollega. Du har möjlighet till rotation på kliniken om intresse finns. Du tjänstgör två av fem helger.

På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege för att du skall utvecklas i din roll som hjärtsjuksköterska.

Som sjuksköterska hos oss får du jobba inom en verksamhet som alltid strävar efter bästa resultat samt vill ligga i framkant gällande forskning och utveckling. Vi vill ständigt förbättras, lyssnar på och lär av varandra i teamet.

Vi erbjuder dig:

 • Alltid en erfaren sjuksköterska som kollega.
 • Grundlig introduktion med teori och praktisk handledning så du ska känna dig trygg och trivas på vår enhet. Anpassas efter din tidigare erfarenhet.
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.
 • Möjligheter till rotationstjänst.
 • En väl utarbetad kompetensstege med målet att, efter två år, bli hjärtsjuksköterska med lönepåslag.
 • Individuell schemaplanering.
 • Dubbel natt-ob-ersättning.
 • Kvarstannandebonus.
 • Närvarande chef som ser sina medarbetare och vet att personalen är den viktigaste tillgången i verksamheten.
 • Stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom vårdsamordnare, kurator, sjukgymnast, dietist och logoped. 
 • Sign-on bonus 20 000kr om du är ny i regionen (ej varit anställd senaste 6mån)
 • Friskvårdsbidrag på 5000kr/år

Om oss på avdelning 91

Välkommen till en av sex hjärtavdelningar på Danderyds sjukhus. Avdelning 91 har tio vårdplatser vilka alla har möjlighet till kontinuerlig övervakning av vitalparametrar. 

På avdelning 91 vårdar vi patienter med exempelvis akut koronart syndrom, allvarliga hjärtarytmier, hjärtsvikt. Avdelningen går under namnet lätt-HIA och har en något högre vårdnivå än övriga hjärtavdelningar men under hjärtintensivens vård. Vi tar emot stabila STEMI-patienter som är i behov av nitroinfusion likaså arytmipatienter som behöver Isoprelinfusion. Vi har ett nära samarbete med HIA, PCI/angiolabb och pacemakeroperation. Vi tar emot patienter som kommer direkt från akutmottagningens larmrum för fortsatt utredning och behandling.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs och vill arbeta i team kring den svårt sjuka hjärtpatienten. Teamet består av sjuksköterska, undersköterska, läkare med ansvar för ett vårdlag med 5-6 patienter. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnadsplanering, medicindelning och kontinuerligt bevaka hjärtövervakningen. Vi har Philips hjärtövervakningssystem med både ischemi och arytmi övervakning. Dagligen är det förberedelser inför pacemakeroperation och kranskärlsröntgen. Efter ingreppen följer omvårdnad och observation.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.  

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ambitiös, positiv och flexibel med god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.  

 

Övrigt

Danderyds sjukhus erbjuder bla personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag
Läs mer om dina förmåner som anställd

För personer med utländsk utbildning inom hälso- och sjukvården kommer tillsättningen av tjänsten föregås av Socialstyrelsens legitimationsprocess. (Det innebär inledningsvis viss tid som undersköterska). 


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1551
Kontakt
 • Maria Werner, 08-12359450
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-04-20
Sista ansökningsdag 2023-05-11

Tillbaka till lediga jobb