Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Vi står nu inför en historisk resa, där du kan bli delaktig. Vi behöver utöka vår verksamhet i Huddinge med Röntgensjuksköterskor som har en gedigen MR kompetens. Läs mer här!

Om oss

Vi tillhör Europas mest moderna och största universitetssjukhus där vården bedrivs integrerat mellan forskning och utbildning. Nu kommer landets första kliniska 7Tesla till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Här finns då 8 toppmoderna MR kameror i drift, 1,5Tesla till 7Tesla. 

Läs mera om oss Medicinsk enhet Neuroradiologi (karolinska.se)

Vi erbjuder

Du kommer få arbeta på Neuroradiologen som är en högspecialiserad enhet där vi arbetar med patientflöden i multiprofessionella och multidisciplinära team i en vårdmiljö av internationell toppklass.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och ger möjlighet till vidareutbildning. Det kan finnas möjlighet att driva forskningsprojekt, både på egen hand men även i samarbete mad andra professioner. 

Läs mer om komptensstegen: Kompetensstegen för röntgensjuksköterska

Du kommer ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens. Här arbetar vi tillsammans för patientens bästa. 

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr 

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder till exempel tillgång till personalgym och möjlighet att ansöka om personalbostad.

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra både akuta och planerade undersökningar. I vår verksamhet är ingen dag den andra lik, du har varierande arbetsuppgifter och du har dagligen nära samarbete med radiologer och undersköterskor. Handledning av nya medarbetare och studenter ingår i rollen.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 40 timmarsvecka men viss kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete. Du följer struktur och planering, men är också beredd att frångå en plan och för att lösa situationer som uppstår. Vi söker dig som är bra på att samarbeta och kommunicera. Du bör ha en god initiativförmåga och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, se möjligheter i förändringar och är flexibel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig utmaningar, utveckling och ett stimulerande arbete i en positiv och ambitiös arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska.
  • Minst 5 års erfarenhet från MR
  • Goda kunskaper i svenska i språk och skrift

Meriterande:

  • Magister- eller masterexamen
  • Erfarenhet av handledning


Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1005
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb