Karolinska Universitetssjukhuset, ME Patologi och cancerdiagnostik

Är du utbildad medicinsk sekreterare och söker spännande utmaning? Vi på Klinisk patologi och Cancerdiagnostik söker en medicinsk sekreterare som blir navet i verksamheten. Låter det intressant? Läs mera här! 

Vi erbjuder

Vi på Klinisk patologi och Cancerdiagnostik erbjuder nu möjligheten att söka en tillsvidaretjänst som medicinsk sekreterare på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss är både stimulerande, omväxlande och utmanande. Framförallt eftersom den medicinska terminologin är mer varierande då vi skriver om hela kroppen och inte enbart ett specifikt område.

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag, och vi tillämpar flextid. Du har möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid. 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och våra medarbetarerbjudanden och förmåner.

Om tjänsten

Inom klinisk patologi och cancerdiagnostik studerar vi vävnad och celler för att utreda och diagnosticera sjukdomar, alla våra medarbetare är en viktig del i kedjan. Vårt arbete har en avgörande betydelse för att bedöma sjukdomsutveckling och planera behandling för patienten. Klinisk patologi och cancerdiagnostik i Solna är en av Sveriges största patologiverksamheter och antalet olikartade fall och dess grad av komplexitet är mycket stor.

Som medicinsk sekreterare är du en del av navet i verksamheten. Du har ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver dina kollegor i sekretariatet, består av läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker. Dina arbetsuppgifter kommer utöver svarsutskrift även bestå av sekretariatets övriga administrativa uppgifter, såsom remisshantering, telefonservice, framplockning av medicinska konferenser och posthantering. Vi arbetar till största del i vårt eget labbdatasystem SymPathy. Du har ett nära samarbete med din närmsta chef som finns på plats på enheten.

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi söker

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Har mod att agera efter din egen övertygelse.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamhet och organisation samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Du tar upp kritik i korrekta sammanhang eller direkt med berörda parter.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

  • Du är utbildad medicinsk sekreterare
  • Goda kunskaper i såväl det svenska som det engelska språket i tal och skrift. 
  • Goda kunskaper i medicinsk terminologi. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/350
Kontakt
  • Sazan Esho, 0725823233
Facklig företrädare
  • Vision , vision.karolinska@sll.se
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb