Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Akut och Reparativ Medicin

Vi söker en administratör för ett sexmånadersvikariat till kombinerad tjänst chefsstöd/administratör samt en tillsvidaretjänst som medicinsk sekreterare/administratör med placering i både Huddinge och Solna. Låter detta intressant? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhusets tematiska organisation baseras på medicinska enheter som följer patientens väg genom vården. Tema Akut och Reparativ Medicin (ARM) är ett av sex teman där Medicinsk Enhet (ME) Infektionssjukdomar ingår. ME Infektionssjukdomar är indelad i tre patientflöden med respektive sektionschef.

Vårdadministration är tema ARM:s egna verksamhetsområde för vårdadministratörer och medicinska sekreterare där stor möjlighet till kompetensutveckling och personlig utveckling finns. Vårt verksamhetsområde leds av en vårdadministrativ chef och fem vårdadministrativa enhetschefer.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Inom Vårdadministration finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen. Du kommer att vara en viktig del i en intensiv och komplex verksamhet.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Rollen som chefsstöd innebär administrativt stöd till sektionschef/ST-chef där du har helhetsperspektiv och har en viktig roll i verksamheten. Du har nära samarbete med andra chefer, controller, HR och schemaläggare såväl som andra chefsstödsfunktioner på temat.

Du kommer att bistå sektionschef/ST-chef med diverse administrativa uppgifter vilka omfattar bland annat protokollföring vid vissa möten, framtagning av statistik, samordna möten samt stötta och koordinera arbetet med interna och externa kontakter.

Utöver ovanstående kommer dina arbetsuppgifter även att bestå av:

 • Användarhantering i olika system såsom Take Care, IT-system, telefoni
 • Beställningar i inköpsportalen för exempelvis IT-produkter, catering och olika behörigheter
 • Förberedelse av IT-utrustning/videoutrustning o dyl inför möte/konferens
 • Post, kalender och kallelser
 • Lönerapportering i Heroma

Vi söker

Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt arbetssätt och driver dina processer vidare. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem samt lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt; sätter upp och håller tidsramar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Vidare tycker du att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll. Självklart delar du Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Erfarenhet av liknande roll
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi
 • God förmåga att hantera engelska i tal och skrift

Meriterande:

 • Goda kunskaper i Take Care

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-02-13
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna/Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/215
Kontakt
 • Julia Lundkvist, 0725-840640
Facklig företrädare
 • SACO, saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se
 • Vision, vision.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-11
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb