Vi är ett gäng glada sekreterare som nu söker en kollega som vill jobba tillsammans med oss på Alviks vårdcentral.

Om oss
Vårdcentralen är belägen centralt, nära tunnelbanan och tvärbanan i Alvik i Bromma.  Vår välfungerande mottagning har cirka 24 000 listade invånare i olika åldrar och skeden i livet.

Vi är cirka 60 stycken medarbetare som arbetar tillsammans här på vårdcentralen. Alviks vårdcentral präglas av god stämning i ett positivt och glatt team.

På Alviks vårdcentral finns husläkarmottagning, hemsjukvård, psykosocialt team och REKO.

Läs gärna mer om oss på www.alviksvardcentral.se

På Alviks vårdcentral vill vi erbjuda bästa möjliga primärvård och vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete. Vi skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner som fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss kan du göra det här: http://slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter  
Arbetsuppgifterna är omväxlande och består bland annat av att skriva journaler, remisser och brev m.m. i journalsystemet TakeCare. Andra arbetsuppgifter kan vara posthantering, skanning och reception. Sekreterarna ger administrativ service till alla yrkesgrupper på husläkarmottagningen.

Kvalifikationer  
Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning och erfarenhet av arbete som sekreterare och receptionist på vårdcentral. Du är flexibel och är inte rädd för att ha arbetsuppgifter utöver att skriva journaler.

Erfarenhet av journalsystemet Take Care och god svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet av 1177, Alltid Öppet, avstämningsfunktionen, Platina, Heroma och Raindance är meriterande. Även erfarenhet av arbete som LSA, LITS och LOTS meriteras.

Anställningsform
Vikariat, 100 %. Arbetstid enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper
Att du är noggrann och har servicekänsla är en självklarhet. Du behöver vara flexibel, ansvarstagande och driftig. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du är hjälpsam och bidrar till god stämning på mottagningen.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/183
Kontakt
  • Heléne Åhlander, Enhetschef, 08-12367407
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-21

Tillbaka till lediga jobb