Vårt anställningserbjudande

Högspecialiserad smärtrehabilitering är en regionsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhusområde.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

Teamarbete är kärnan i vår verksamhet. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en psykolog då nuvarande kollega har valt att gå vidare till annan tjänst.

 

Arbetsbeskrivning

Som psykolog kommer du arbeta i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, kurator, sjuksköterska och medicinsk sekreterare. Du kommer att arbeta med dina patienter på individ- och gruppnivå i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Ditt ansvar är psykologiska bedömningar och rehabilitering i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med några års yrkeserfarenhet. Önskvärd inriktning är KBT och gärna med erfarenhet av att arbeta utifrån ACT som behandlingsmetod.

Meriterande är tidigare arbete med patienter med smärtproblematik och dokumenterad erfarenhet av teamarbete.

Vi ser även gärna att du har intresse för utvärderingsarbete och forskning.

 

Personliga egenskaper

Värdefulla personliga egenskaper är flexibilitet, engagemang och god samarbetsförmåga. Vidare är du är en trygg person som för det psykologiska arbetet framåt i vår verksamhet. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/90
Kontakt
  • Åsa-Helena Arvidsson, 070-0891241
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, 08-4662400
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb