Är du röntgensjuksköterskestudent i termin 5 och 6? Då är du välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss 

På vår röntgenavdelning erbjuder vi både elektiva – och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation. Utbudet av modaliteter i kombination med ett variationsrikt flöde av undersökningar och metoder gör att vi kan erbjuda dig som blivande nyutexaminerad röntgensjuksköterska möjligheten att skapa dig en bredd i din kompetens och- kunskapsutveckling både på kort och lång sikt.  

Arbetstempot på vår röntgenavdelning är stundtals högt, men vi vet också att jobbet vi gör ger mycket tillbaka och att vi gör skillnad för våra patienter. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap. Vi är det lilla sjukhuset med stor potential, där vägen mellan beslut och handling är kort. 

 

Vårt anställningserbjudande

 • För all personal - internutbildningar på torsdagar.
 • Uppmuntrar till vidareutbildning inom radiologi genom externa kurser och utbildningar.
 • Om behov finns har vi tillgång till personalbostäder.
 • Vi använder oss av individuell schemaplanering vilket innebär att du får större möjlighet att påverka vilka dagar du önskar vara ledig eller arbeta på.
 • Subventionerad friskvård och tillgång till personalgym både inom- och utomhus.
 • Kompetensstege som ska främja till utveckling och se till varje medarbetares potential och intressen.
 • Möjlighet till vidareutveckling inom flera olika modaliteter och ansvarsområden.
 • För dig som nyutexaminerad röntgensjuksköterska erbjuder vi en anställning som undersköterska i väntan på legitimation. När du erhållit din legitimation övergår din anställning till leg. Röntgensjuksköterska.

 

Unikt erbjudanden

 • Påbörja din inskolning under våren med studielön.

Fördelen med detta koncept är att du får möjligheten att redan under din sista termin påbörja din inskolning som kommer vara individuellt anpassad utifrån dina förutsättningar. Lagom till att du är färdig nyutexaminerad röntgensjuksköterska har du fått möjligheten att lära känna dina nya kollegor, kommit en bit på väg i din inskolning och fått känna på hur det är i din nya yrkesroll som röntgensjuksköterska.

För att få mer information och/eller ta del av erbjudandet kontakta Anna Lind eller Amanda Lundell (kontaktuppgifter finns i slutet av annonsen).

 

Om tjänsten 

Hos oss får du en individuell inskolningsplan, som anpassas utifrån dina förutsättningar som nybliven röntgensjuksköterska. Du kommer att få en fadder som finns som stöd för dig både i din inskolning och som kollega att be om råd och stöd av.

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan, akutröntgen på plan 2 i anslutning till akutmottagningen och röntgenavdelningen på plan 3. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i ett variationsrikt flöde och i ett nära samarbete med både undersköterskor och radiologer. Vår akutröntgen på plan 2 är öppen för akuta undersökningar dygnet runt, den elektiva och akuta delen på plan 3 är öppen dagtid samt viss kvällsverksamhet.

Arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar, samt helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är röntgensjuksköterska i termin 5–6, du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom radiologisk verksamhet som undersköterska/röntgenbiträde.

 

Personliga egenskaper

Du behöver vara trygg och ha förmåga att bibehålla ett lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du ska kunna ta ansvar för ditt eget arbete och söka information om så krävs för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna hantera arbetet när nya situationer uppstår. Du har goda kollegiala egenskaper och värdesätter ett gott samarbete. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10358
Kontakt
 • Anna Lind, 08-12359718
 • Amanda Lundell, 08-12359216
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2022-12-29
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb