VÄLKOMMEN till vår trevliga vårdcentral - den lilla vårdcentralen med hög kompetens och engagerade medarbetare. Vi söker nu en diabetessköterska till vår mottagning!

Vårdcentralen är belägen vid sjön Trekanten i Gröndal, nära tvärbana, tunnelbana och bussar. Vårdcentralen är en landstingsdriven resultatenhet som präglas av god stämning och med korta beslutsvägar.

Om tjänsten:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en diabetessköterska på en mottagning. Du kommer att ingå i ett diabetesteam som har som mål att förbättra livskvalitén för patienter som lever med diabetes.

Viss annan mottagning samt telefonrådgivning kan förekomma vid heltidsarbete.

Kvalifikationer: 

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom diabetes eller distriktssköterska med erfarenhet av att arbeta med patienter som har diabetes.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 40 tim/vecka. Arbetstid måndag till fredag. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Om dig:

Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta under eget ansvar samt fungera i grupp. Vi värdesätter engagemang, nytänkande, noggrannhet, samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet och ett gott humör. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Lena Skott, tel. 08-123-394 05.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9995
Kontakt
  • Lena Skott, 08-12339405
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, 08-12340493
Publicerat 2022-12-14
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb