Enhetschef för FoUU, kombinationstjänst med klinik och ledningsansvar för forskning, fortbildning, utbildning och utveckling vid Liljeholmens Universitetsvårdcentral/Akademiskt primärvårdscentrum.

Liljeholmens universitetsvårdcentral är en av tre universitetsvårdcentraler som tillsammans med Akademiskt primärvårdscentrum (APC) utgör primärvårdens universitetssjukvård. Vårdcentralen har ca 33.000 listade patienter och genom universitetsdelen integreras klinik med forskning, utbildning, fortbildning och utveckling där vårt uppdrag är att stärka hela primärvården i Region Stockholm. Vi söker dig som är disputerad och erfaren kliniker i primärvård som kan stärka upp universitetsvårdcentralen med chefsansvaret för våra forskare, AKor och fortbildare och tillsammans med verksamhetschef, lokal ledningsgrupp på Liljeholmen och övriga universitetsvårdcentraler kan bygga upp universitetssjukvården i primärvården i Stockholm.

Liljeholmens universitetsvårdcentral har ett särskilt ansvar för fortbildning och utveckling inom kardiovaskulär prevention inklusive diabetes, levnadsvanor samt för luftvägssjukdomar och allergi. Vi bedriver forskning inom flera områden.

Om uppdraget:
Som enhetschef arbetar du del av tiden kliniskt i din grundprofession på vårdcentralen och del av tiden som enhetschef samt om du har forskningsmedel även med forskning. Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för Liljeholmens universitetsvårdcentral.

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Visstidsförordnande som enhetschef och grundanställning i profession.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är disputerad och erfaren kliniker i primärvård som kan stärka upp universitetsvårdcentralen med chefsansvaret för våra forskare osv.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter samarbetsförmåga, engagemang och lust att delta i att utveckla metoder och verksamhet. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Information lämnas av:
Verksamhetschef Sandra af Winklerfelt Hammarberg: sandra.afwinklerfelt-hammarberg@regionstockholm.se

Facklig företrädare:
Stockholms läkarförening: Tim Bäckdahl, 08-123 417 98

Vårdförbundet, : Carin Lhotsky, carin.lhotsky@ regionstockholm.se 08-123 404 90

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3816
Kontakt
  • Sandra af Winklerfelt, verksamhetschef, sandra.afwinklerfelt-hammarberg@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl, läkarförbundet, 08-12341798
  • Carin Lhotsky, vårdförbundet, carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-08-15
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb