BUP Traumaenhet är en centralt belägen specialenhet för barn och ungdomar i åldern 0-17 år och deras närstående. Vårt uppdrag är att ge länets alla patienter under 18 år med symtom inom komplex traumatisering bedömning och behandling. Enheten ingår i sektion intensiv öppenvård, vars syfte är att erbjuda behandling för de barn och ungdomar som har behov av mer intensiva eller andra insatser än de som erbjuds via specialiserad öppenvård. Barnahusteamet som är en del av traumaenheten bemannar tre barnahus och har som uppdrag att samverka samt att erbjuda barnpsykiatrisk bedömning och krisstöd. På mottagningen arbetar cirka 20 medarbetare med hög och specialiserad kompetens inom trauma och barnpsykiatri. Vi är psykologer, kuratorer, administratörer, läkare och enhetschef

På mottagningen samarbetar vi i team. Vi har en god arbetsmiljö med ett öppet samarbetsklimat mellan medarbetarna, liksom tydliga arbetssätt och rutiner för vårt arbete och med administrativt stöd. Om du vill läsa mer om oss och vår verksamhet hittar du mer information på BUP Traumaenhet

Arbetsbeskrivning

På BUP Traumaenhet får du chansen att jobba med omväxlande arbetsuppgifter. Sedvanliga uppgifter för medicinska sekreterare varvas med telefonservice, receptionsarbete och administrativ service åt behandlarna. Vi använder journalsystemet Take Care, det personaladministrativa systemet Heroma och hanterar fakturor i Raindance.

Kvalifikationer

Du som söker har examen från utbildning till medicinsk sekreterare.

Meriterande är erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet samt vana att arbeta i Take Care, Pastill, Heroma och Raindance.

Personliga egenskaper

För att lyckas i jobbet behöver du ha personlig mognad, d v s vara trygg, stabil och ha självinsikt. Vidare behöver du vara flexibel och serviceinriktad samtidigt som du är strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5,000 kr per år).

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas, Tillträde efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Traumaenhet är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3682
Kontakt
  • Carina Löfberg, enhetschef, 08-12353100.
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481.
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb