Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Är du legitimerad sjuksköterska med intresse för barn och akut sjukvård? Vi vill bjuda in dig till den roligaste och mest spännande barnakutsjukvården- barnakuten. Varmt välkommen med din ansökan!

Du erbjuds

 • ett gediget inskolningsprogram på minst sex veckor samt handledning och introduktion anpassas efter dina färdigheter
 • möjligheten att bli en del av ett stabilt och glatt gäng med närvarande och engagerade chefer
 • möjlighet till kompetensutveckling och en kompetenshöjande utbildning såsom ett basprogram för barnakutsjukvård samt möjlighet till betald specialistutbildning inom  antingen Barn eller Akutsjukvård
 • upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag. Du får även fri tillgång till våra fina personalgym i Huddinge och Solna

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder!

Om tjänsten 

Omvårdnadsområde Barnakutsjukvård har ansvar för barnakutsjukvården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på Karolinska Universitetssjukhuset. På vår enhet arbetar cirka 250 anställda som bedriver vård dygnet runt. Vår barnakutmottagning i Huddinge tar emot cirka 15000 akut sjuka patienter dygnet runt per år i åldrarna 0 till 18 år. Barnakuten Huddinge tar främst emot medicinpatienter. 

Vi som arbetar på barnakutmottagningen i Huddinge är ett stabilt gäng med mycket energi som alltid har något på gång. Just nu pågår planering inför flytt av barnakuten till nya lokaler i Huddinge sjukhus 2025. Här finns närvarande och engagerade chefer som tillsammans med personalen skapar en trivsam arbetsplats.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt i team med läkare och undersköterska. Det finns alltid erfarna sjuksköterskor på plats som har en ledande funktion. Arbetet är mycket varierande, du arbetar antingen  i team med undersköterska och läkare med patienterna som är inskrivna på akutmottagningen, eller i triagen där vi sorterar patienterna till rätt vårdnivå. Möjlighet finns till rotation med vår akutvårdsavdelning för barn samt inom akut hemsjukvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med arbete dag och kväll, blandtjänst natt eller enbart natt beroende på erfarenhet och önskemål.

Vi söker dig som

 • är engagerad i din yrkesprofession som sjuksköterska och tycker om nya utmaningar
 • trivs i en omväxlande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik
 • uppskattar att arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de sjuka patienterna och att ha många saker på gång samtidigt
 • har god samarbetsförmåga med fokus på patienten och som vill sträva efter att kunna förmedla trygghet till både barnen och föräldrarna

Kvalifikationer 

Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande

 • Mer än ett års yrkeserfarenhet, specialistutbildning och/eller barnsjukvård

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3663
Kontakt
 • Anna Norell, 072-4653868
 • Åsa Jönsson , 0700021795
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb