Karolinska Universitetssjukhuset, N192 ME Klinisk fysiologi

Är du undersköterska på jakt efter en ny möjlighet där du får utveckla kunskap inom Klinisk fysiologi? Vill du samarbeta med läkare och biomedicinska analytiker för att ge bästa möjliga vårddiagnostik till svårt sjuka och nyopererade patienter? Då ska du söka till oss!

Du erbjuds

 • ett individuellt introduktionsprogram anpassat till verksamheten och dina tidigare erfarenheter och behov
 • en arbetsplats som uppmuntrar och möjliggör kompetensutveckling för dig som vill och är drivande med möjlighet att delta i utbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt
 • kompetenta kollegor och ett högspecialiserat team där ett nära och effektivt samarbete är av stor vikt
 • kollegor som stöttar, har roligt, delar sin kunskap och vill utvecklas tillsammans

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig!

Om tjänsten

Medicinsk enhet (ME) Klinisk Fysiologi är del av Hjärt- och Kärlcentrum på Tema Hjärta, Kärl och Neuro på Karolinska Universitetssjukhuset och finns både i Solna och Huddinge.

Verksamheten i Solna är belägen i den nya sjukhusbyggnaden på Eugeniavägen, där vi har en uppdelning lokalmässigt i öppenvård och slutenvård i anpassning till patientens vårdförlopp. Vår diagnostik omfattar bland annat ekokardiografi, stress ekokardiografi, kärldiagnostiskt ultraljud, nuklearmedicinsk undersökning myokardscinitigrafi, hjärtkateterisering, spirometri, arbetsprov, ergospirometri, långtids-EKG och MR hjärta.

Vi som arbetar på enheten är läkare och biomedicinska analytiker med Klinisk fysiologi som specialitet/utbildningsinriktning samt undersköterskor med kombinerade vårdnära och administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta i vår slutenvård- och öppenvård med patienter inom alla våra metoder. Detta kommer göras i ett tätt samarbete med BMA kollegor, sektionsansvariga och närmaste chef avseende metodutförande och kompetensutveckling.

Du kommer arbeta med EKG och Holter metoden där du kopplar på patienter ett långtids EKG samt hjälpa till med omläggning av våra kärlsjuka patienter. Du kommer även jobba med nålsättning- och förberedelse av patienter inför t ex MR hjärta undersökningar. Vi tar hand om svårt sjuka och nyopererade patienter där du kommer att vara ett viktigt stöd i tyngre fysiska moment.

Vi söker dig som

 • är serviceinriktad, ansvarskännande samt kan organisera och prioritera arbetsuppgifter
 • är engagerad och tar egna initiativ för att öka din kompetens och bidrar på så sätt till att ständigt utveckla verksamheten
 • är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga då kapacitet att arbeta både självständigt och i grupp krävs

Kvalifikationer

Krav:

 • bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor
 • erfarenhet av arbete inom akutsjukvård
 • du behärskar väl svenska språket i tal och skrift samt kunna läsa och förstå engelska

Meriterande:

 • erfarenhet av arbete med EKG diagnostik, nålsättning och kunskap inom såromläggning

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Saknas bevis för skyddad yrkestitel skall betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning skickas med i din ansökan. Här finner du mer information gällande riktlinjer kring beslutet av skyddad yrkestitel för undersköterskor: Undersköterskor får skyddad yrkestitel - Region Stockholm.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3606
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb