Vi söker en arbetsterapeut som önskar jobba i team. Vårt hemrehabteam består av åtta mycket erfarna terapeuter (fysioterapeut och arbetsterapeut) Vi behöver nu fylla en tjänst som står tom på grund av föräldraledighet. Huvudarbetsuppgiften kommer att bestå i att möta patienterna i hemmet, utföra bedömningar och lägga upp lämplig rehabilitering tillsammans med patienten. Vårt upplägg gör det möjligt att även ta emot patienter på mottagningen, leda grupp eller hålla i specifik patientutbildning. För att passa in som arbetsterapeut hos oss ser vi att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, anhöriga samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam, lymfterapi, kiropraktor och naprapat bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa, OMT samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister och övriga rehabprofessioner på samma mottagning. Vi har ett flertal fasta team som t ex Barn och unga och Mental hälsa. Vi prioriterar hög akademisk kompetens och har en egen FoUUI grupp.

Detta är en arbetsplats för dig som är intresserad av ett utvecklande och stimulerande arbete där vi sätter patienten i fokus. Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Ett plus är att du ser möjligheter och vill vara med och driva förbättringsarbeten.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 70 personer.

Arbetsuppgifter:
I arbetet ingår både arbete i hemrehabteam och till viss del på mottagning. I hemrehabteamet arbetar du tillsammans med fysioterapeut och vid behov dietist. Arbetet består mestadels av bedömning / behandling samt hjälpmedelsutprovning i hemmet. Arbetet på mottagning består av bedömning samt behandling enskilt och/eller i grupp. Möjlighet att inrikta sig inom olika specialiteter finns. Studenthandledning ingår i arbetet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2024-08-12

Kvalifikationer:
- Legitimerad arbetsterapeut
- B-körkort
- Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som arbetsterapeut hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

Övrig information
Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Ellen Richert 072-244 48 75
Tel: 073-085 02 40

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3475
Kontakt
  • Ellen Richert, 072-2444875
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb