Tiohundra söker just nu engagerade medarbetare till vår mottagning för klinisk fysiologi. Här får du chansen att arbeta i en innovativ och framåtblickande organisation som värdesätter din kompetens och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Vare sig du är ny i yrket eller har flera års erfarenhet finns det plats för din utveckling hos oss! Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ vård baserad på noggrann diagnostik.

Om tjänsten

I rollen som biomedicinsk analytiker arbetar du hos oss med en rad undersökningsmetoder inom klinisk fysiologi. Dina arbetsuppgifter inkluderar ekokardiografier, arbetsprov, spirometrier, kärlundersökningar samt långtids-EKG och 24-h blodtrycksmätning. Vi erbjuder vidareutbildning med möjlighet till signeringsrätt när du uppnått tillräcklig kompetens. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, arbetstiderna är förlagda dagtid mån-fre.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Ekokardiografi
 • Arbetsprov
 • Spirometri
 • Kärlundersökningar
 • Långtids EKG
 • 24-h blodtrycksmätning

Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder en handledd introduktion, flex-tid, distansarbete vid tolkningskunskaper och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara legitimerad biomedicinsk analytiker 
 • Ha god datorvana och digital mognad
 • Ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du också har:

 • Intresse för sömnapné och lungfysiologi
 • Arbetat med stressekokardiografi
 • Kunskaper i följande program: Viewpoint, EchoPAC och TakeCare
 • Intresse och erfarenhet av avancerad teknologi och innovation

För att lyckas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare bör du vara mål- och resultatorienterad, ha en stark drivkraft och kunna arbeta strukturerat. Uthållighet är viktigt för att hantera utmanande perioder, medan flexibilitet krävs för att anpassa sig till varierande arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga är också avgörande då vårt arbete bygger på teamwork och effektiv kommunikation med kollegor.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Norrtälje sjukhus får höga betyg av både patienter och medarbetare och är ett komplett akutsjukhus. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vår klinik och vårt sjukhus. På Norrtälje sjukhus är vi stolta och värdesätter vårt goda samarbete mellan samtliga verksamheter och avdelningar. Vi har också ett välutvecklat samarbete med övriga sjukhus i region Stockholm. 

Tiohundras avdelning för klinisk fysiologi är en central del av vår verksamhet, där innovation och patientvård går hand i hand. På vår mottagning värnar vi om en god stämning och en stark laganda. All vår personal ska känna sig sedd och få utrymme att bidra med sina idéer. Vår framtidsvision siktar mot en bredare verksamhet med mer avancerad teknologi.

Vi är stolta över att erbjuda en arbetsmiljö där varje medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Hos oss är ditt arbete inte bara en karriär, utan en chans att göra verklig skillnad i människors liv. Genom att ständigt sträva efter att förbättra våra metoder och teknologier, kan vi tillsammans skapa en framtid där vården är ännu mer effektiv och precis. Hos oss arbetar vi i ett dedikerade team och bidrar till att förbättra vården och livskvaliteten för våra patienter.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Mitten på augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt ök
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3451
Kontakt
 • Sara Aspberg, enhetschef, 0812326605
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb