Vi söker nu en dietist till vår mottagning i Kista Rehab.

Vill du arbeta inom primärvårdsrehab? Vill du kunna styra ditt schema och ha möjligheten att arbeta på mottagningen, inom hemrehab eller delvis digitalt hemifrån när verksamheten så tillåter? Då är du den vi söker till vårt härliga team!

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang! På Kista Rehab arbetar förutom dietister även arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktor samt receptionist och vi är en lagom stor grupp på ca. 20 personer.

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering (basuppdrag) samt ett tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Kista, Bromma, Ekerö och Spånga och tillsammans är vi ca 70 medarbetare varav 7 dietister. I dietistgruppen har en av dietisterna ett samordningsansvar som yrkesföreträdare för gruppen. Du kan läsa mer om oss på Kista rehab (regionstockholm.se)

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till distansarbete på deltid, friskvård på arbetstid samt fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:  

Dietisten inom Primärvårdsrehab möter patienter i alla åldrar och du kommer att arbeta med patienter som har livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring eller allergi/intolerans. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning på mottagningen, vid hembesök och/eller via distans. Du förskriver och ordinerar nutritionsprodukter och speciallivsmedel.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga då du ibland kommer arbeta i team med andra yrkeskategorier på mottagningen och samverka med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare kring dina patienter. I arbetet ingår även gruppbehandling för olika diagnosgrupper och handledning av studenter.

Anställningsform:  

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Omfattningen är heltid 100%, 40 tim/vecka men även deltid kan eventuellt diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:  

  • Legitimerad dietist
  • Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande  
  • B-körkort är ett krav 

Önskvärda kompetenser: 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten.
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. 

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Lisa Ryding, tel: 08-123 390 33

Facklig företrädare: Naturvetarna

Gunilla Häll, tel: 08-123 676 41

Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskomelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/veckan men deltid kan diskuteras
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3444
Kontakt
  • Lisa Ryding, Enhetschef, 08-12339040
Facklig företrädare
  • Gunilla Häll, Naturvetarna, 08-12367641
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb