Stockholms läns sjukvårdsområde, Geriatrik, Jakobsbergsgeriatriken

Motiveras du av att arbeta med rehabilitering? 

Vill du arbeta tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare? 

Vi har i vår senaste medarbetarundersökning ett fortsatt högt index i ledarskap och styrning. Resultatet visar också att vi ser fram emot att gå till vårt meningsfulla arbete på Jakobsbergsgeriatriken.

Värdesätter du att arbeta på en trivsam arbetsplats med ett välfungerande, prestigelöst teamarbete?

Välkommen att söka till oss på Jakobsbergsgeriatriken!

En av våra fysioterapeuter ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en fysioterapeutkollega som har tidigare kunskaper eller intresse för att arbeta med den äldre patienten. 

På Jakobsbergsgeriatriken erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del. Vi arbetar för ständig utveckling och förbättring med patienten i centrum. Du kan vara med och bidra i detta arbete. Din grundplacering blir på en av våra fem enheter för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk, neurologisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. Intagning sker dygnet runt i ett nära samarbete med akutsjukhusen i Stockholms län. Verksamheten har även en öppenvårdsmottagning för kognitiv utredning samt ett team för förstärkt utskrivning. På Jakobsbergsgeriatriken finns ledning, HR och administration på plats nära verksamheten. Fysioterapeuter och arbetsterapeuter har en egen paramedicinsk chef som ingår i ledningsgruppen på kliniken.

Kvalifikationer Krav: Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Meriterande: Tidigare arbetslivserfarenhet från geriatrisk- eller somatisk slutenvård alternativt primärvårdsrehabilitering.

Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande samtidigt som du sätter patientsäkerheten i första hand. Du delar gärna med dig av din kunskap och idéer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter: Planera patientens rehabilitering tillsammans med patienten, teamet och närstående. Som fysioterapeut har du ett nära samarbete med övriga yrkesprofessioner i teamet, speciellt med arbetsterapeut. Teamet består för övrigt av sjuksköterska, undersköterska, logoped, dietist, kurator och läkare. Ditt arbete innefattar bedömningar, träning av fysiska funktioner, utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du deltar i teamronder och är aktiv i planeringen av patientens rehabilitering. I det dagliga arbetet stöttar våra fysioterapeuter personal gällande rätt förflyttningsteknik och utbildar i hur man använder olika typer av hjälpmedel. Du handleder studenter tillsammans med dina kolleger.

I din tjänst ingår viss helgtjänstgörning några gånger/år vilket möjliggör lediga vardagar. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder: 
Ett varmt välkomnande av en arbetsgrupp som trivs tillsammans, hjälps åt och lär av varandra. 

Individanpassad introduktion.

Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 5000 kr/år.

Ett välutrustat gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.

SLSO´s förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling.

Övrigt:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Läs mer om oss: Här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3325
Kontakt
  • Eva-Sofie Nilsson, enhetschef, 08-12342130
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, 070-4846052
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb