Nu har du möjlighet att bli en del av och bidra till Kungsängens framtid för invånarna! 

Välkommen till att vara en del viktigare uppdrag! 

Kungsängens vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Kungsängens vårdcentral är belägen i ett naturskönt område mitt i centrum med 3-5 minuters gångavstånd från pendeltågsstation. Vi är ett team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, leg läkare, AT-läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator, REKO och fotsjukvårdare. Vi har nära samarbete med Rehab med teambesök samt BVC där vi har läkarinsatsen och BMM som finns i samma hus. Du kan läsa mer om oss på Kungsängens vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder även generöst frisvårdsbidrag, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling. Hos oss har du även möjlighet till anpassade arbetstider, får tid avsatt för fortbildning och om du så önskar möjlighet att arbeta hemifrån när verksamheten och arbetet så tillåter. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsplatsen:

En trivsam och trevlig arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma
mål. Vi har en stabil personalgrupp med bra struktur för att få en så god arbetsmiljö och
patientsäkerhet som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för allmänspecialist eller geriatriker på vårdcentral och hemsjukvård. 

Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar såväl fysiskt som digitalt. Du handleder yngre kollegor och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Möjlighet att arbeta delvis hemifrån erbjuds när verksamhetens så tillåter.

Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. Vi har regelbundet externa gästföreläsare som besöker oss. .

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer:

Specialistläkare i allmänmedicin eller geriatrik med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:

För oss är kvalitet, service och tillgänglighet en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra patientflöden och att rätt kompetens gör rätt arbetsuppgift så vi söker dig som vill vara med att utveckla mottagningen till det bättre och har ett positivt förhållningssätt.

Du är van att arbeta självständigt såväl som i team. Du är även intresserad av att driva vårdcentralen framåt och har intresse för medicinska frågor och patientsäkerhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3261
Kontakt
  • Malin Kvist, Verksamhetschef, 070-2104296
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO:s Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb