Bergshamra Ulriksdal vårdcentral söker specialistläkare inom allmänmedicin eller geriatrik

På bekvämt avstånd från centrala Stockholm ligger Bergshamra Ulriksdal vårdcentral. Du tar dig enkelt hit med tunnelbanans röda linje, med buss, bil eller cykel. Bergshamra är ett gemytligt område nära vatten och natur och på torget i Bergshamra centrum finns restauranger, mataffär, bibliotek, gym och bageri. Vi har en god stämning på vårdcentralen och värdesätter teamarbete.

Vårdcentralen har distriktssköterskemottagning, hemsjukvårdsteam, diabetesmottagning samt ett närlaboratorium. Våra psykologer erbjuder både individuell och gruppbehandling.

Vi har cirka 8 000 listade patienter och ungefär 20 medarbetare.

Vi söker dig som är engagerad och som tillsammans med oss vill utveckla vårdcentralen. 

Du kan läsa mer om oss på Bergshamra Ulriksdal vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder dig:

Ett arbete i en engagerad arbetsgrupp som trivs tillsammans och som består av både erfarna och nya medarbetare. Vi värdesätter samarbete och månar om varandra. Vi ger dig möjlighet till utvecklings- och kvalitetsarbete samt regelbunden fortbildning. Vi har nära till beslut och tillsammans skapar vi förutsättningar för ett bra bemötande av våra patienter, hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för medarbetare.

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt duktig inom din profession. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, generös friskvårdsersättning och fri sjukvård.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Du tar självständigt emot, bedömer och behandlar patienter i alla åldrar med skiftande diagnoser på mottagningen. Både akuta och planerade mottagningspatienter samt hemsjukvård ingår.

Då vi har läkare med utbildningstjänst förekommer handledning av ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter. Du ges goda möjligheter till regelbunden fortbildning.

Vi arbetar med journalsystemet Take Care

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, primärvård är meriterande. God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid 100%, 40 timar/vecka, deltid/tjänstgöringsgraden kan eventuellt diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.  

Personliga egenskaper:

Du är noggrann, har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och värdesätter teamarbete.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

För mer information om tjänsten kontakta:  

Verksamhetschef: Katarina Gustner 

Telefon: 08-123 366 81

Medicinskt ansvarig läkare: Tf. Rolf Tryselius

Telefon: 070-484 57 11

Facklig organisation: Gunilla Bergström, SLSO.s Läkarförening

Telefon: 072-7249652

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Avvakta därför inte med din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3231
Kontakt
  • Katarina Gustner, Verksamhetschef, 08-12336681
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO.s Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb