Vår nuvarande fysioterapeut går i pension och därför finns nu denna unika chans att söka ett eftertraktat uppdrag!
Är du fysioterapeut med intresse av patienter med smärta, då är det dig vi söker till vår smärtmottagning!

Vårt anställningserbjudande

Smärtmottagningen vid Danderyds sjukhus är en öppenvårdsmottagning och en del av verksamhetsområde anestesi- och intensivvård. På Smärtmottagningen arbetar idag två smärtläkare, en neurolog, två sjuksköterskor, en specialistutbildad fysioterapeut samt medicinsk sekreterare, administratör och sektionschef.

Inom öppenvården bedöms och behandlas patienter med långvarig svårbehandlad smärta. Vi arbetar multiprofessionellt och ibland i individuellt anpassade team. Inom sjukhusets slutenvård har Smärtmottagningen en konsultroll gällande all typ av smärtproblematik.

Du erbjuds stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter i ett kompetent arbetslag där du kan vara med och driva och påverka verksamheten. Arbetstiderna är dagtid, vardagar.

 

Arbetsbeskrivning

Fysioterapeutens arbetsuppgifter består i huvudsak av bedömningar och behandlingar av patienter i vuxen ålder med långvarig smärta, t ex patienter med neuropatisk smärta eller långvarig smärta i samband med kronisk sjukdom eller efter skada.

Arbetet kan ske både i öppenvård och i slutenvård, både individuellt och i team med bland annat psykolog, sjuksköterska och läkare.

Patientbesöken är fysiska patientbesök, videobesök och uppföljningar via telefon, 1177 och Alltid Öppet.

Remissinflödet är konstant och därav dagliga remissbedömningar. Vi har gemensamma morgonmöten, behandlingskonferenser, remissgenomgångar och APT.

Till uppgifterna hör även viss undervisning och utvecklingsarbete inom området.

Handledning och undervisning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.

 

Kvalifikationer

Krav är att du är leg fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Krav är mångårig klinisk erfarenhet inom området specialiserad smärtvård.

Vi söker dig som har lång klinisk erfarenhet och har arbetat som fysioterapeut inom området specialiserad smärtvård gärna inom både öppenvård och slutenvård.

Det är meriterande om du har magister- eller masterexamen och är specialist inom smärta eller har en pågående specialistutbildning inom smärta.

Du har god förmåga att analysera och bedöma patienter med smärta. Vi önskar att du har ett intresse att arbeta med träning, TENS samt ett plus om du har erfarenhet av CRPS-behandling. Vidareutbildning inom smärta, manuell terapi, motorisk föreställningsträning, och motiverande samtal kan också vara värdefullt.

Ett krav är god förmåga att arbeta självständigt samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är bra om du har erfarenhet av TakeCare, som är vårt verktyg för dokumentation. Intresse för utbildning är meriterande.

Då vi är en mindre enhet med många samarbetspartners är förmågan till gott samarbete viktigt varför vi lägger stor vikt vid dig som person. Kvalitetsmedvetenhet, resultatorientering och effektivitet är viktiga egenskaper. Du kommer tillsammans med oss fortsätta utveckla vår verksamhet.

Även forskningserfarenhet är meriterande liksom handledarutbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din insats är viktig för patienten. Du behöver vara trygg med att göra självständiga bedömningar och behandlingar.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ och prioritera. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Övrigt

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Det är goda kommunikationer med buss och tunnelbana nästan ända fram till huvudentrén. Det finns även bra cykelvägar till sjukhuset och det finns gott om cykelställ. Stor personalparkering för bil finns till förmånligt pris.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3226
Kontakt
  • Susanne Ahlström, Enhetschef fysioterapin, 08-12356919
  • Maria Hamvik, Tf. sektionschef Smärtmottagningen, 08-12355741
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna , 08-12364104
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-08-18
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb