Vi öppnar AVA-platser - Vill du vara med? 

Har du intresse för akutsjukvård, tycker om teamarbete och söker en arbetsplats där du kan utvecklas i din roll som sjuksköterska och få en bred kompetens? Vi öppnar 6 akutvårdsplatser på avd 19 som idag är en urologi- och ortopedavdelning med 18 vårdplatser, totalt på avdelningen kommer det nu bli 24 vårdplatser. Platserna är viktiga för patienter med förväntad kort vårdtid mellan 4-48 timmar. AVA hålls öppen söndag eftermiddag till fredag eftermiddag. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och tycker akutsjukvård med snabba flöden är intressant. Vi samarbetar med flera olika professioner vilket ger en god kompensutveckling för våra medarbetare. Du kommer ha ett nära samarbete med läkare från olika specialiteter, fysioterapeut och arbetsterapeut etc.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Till vår avdelning söker vi nu sjuksköterskor som vill vara en del av vår spännande framtid. Du kommer bli anställd inom verksamhetsområde (VO) Vård på avd. 19 och kan komma att arbeta med patienter på avdelningen som inte tillhör AVA. Vid intresse finns också möjlighet till rotationstjänstgöring inom verksamhetsområdet eller mot akutmottagningen. Inom VO Vård finns totalt fem akutsomatiska vårdavdelningar med inriktning antingen mot kirurgi, ortopedi, urologi eller internmedicinsk vård såsom infektion, stroke och kardiologi. Är du den vi söker finns goda möjligheter till utveckling.

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning på avdelningen. Och du får även delta i programmet för nyexaminerade sjuksköterskor som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. 

Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession. Kanske du vill ingå i vårt Magnet Team och driva utveckling med oss?

Här arbetar vi med samverkan inom sjukhuset och att skapa attraktiva arbetsplatser, med möjlighet till kompetensutveckling och tydliga mål. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation med framåtanda där optimala flöden och omvårdnaden står i fokus. 

Dina personliga egenskaper:  

Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter, med ett intresse av att lära dig nya saker, har god samarbetsförmåga och trivs med teamarbete samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsomatisk verksamhet.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde snarast.

Vi arbetar med 24/7-avtalet som bl.a. ger dubbelt OB -tillägg vid nattarbete, förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och-/eller schemalagt nattarbete. Anställning med enbart nattjänstgöring kan bli aktuellt för dig som är kompetent sjuksköterska. Vi erbjuder rotationstjänstgöring efter behov och önskemål. Intervjuer kommer ske löpande.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3210
Kontakt
  • Katarina Eriksson, 08-12324148
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb