Nu söker vi dig som vill arbeta på timmar på kirurg-och urologklinikens Inskrivningsmottagning, IM!

 

Om Inskrivningsmottagningen

På IM tar vi emot patienter som kommer för en planerad operation inom kirurgi, urologi samt ortopedi. Flertalet patienter är slutenvårdspatienter som efter operation ska till vårdavdelning. Vi har även hand om patienter som genomgår dagkirurgiska ingrepp. Ditt första möte med patienten inför operation blir tonsättande för resten av upplevelsen under kommande vårdtid. Tiden för mötet med patienten är ibland kort och bygger på att vi är väl förberedda, levererar tydlig information och får patienten att känna sig i trygga händer. Avdelningen bemannas av sjuksköterskor och undersköterskor. 

 

Arbetsbeskrivning

Du som undersköterska ansvarar för den pre- och postoperativa omvårdnaden på mottagningen. Det innebär att du tillsammans med sjuksköterskan arbetar för att flödet till operation ska blir så optimalt som möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat provtagning, kontroller, såromläggningar med mera. Patienten ska alltid känna sig trygg, delaktig och omhändertagen. På IM arbetar du med en bred patientgrupp i nära samarbete med operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Verksamheten är spännande och utmanande med tempoväxlingar, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning. Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel i ditt arbetssätt och uppskattar snabba flöden. Vi ser även att du lockas av en verksamhet med rutiner, ordning och reda samt har förmåga att arbeta självständigt. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift. 

Övrigt

Timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 06:45- 15:30.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37:00 h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2841
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb