Jakobsbergs universitetsvårdcentral söker en specialist i allmänmedicin.

Utöver yrkeserfarenhet och yrkesskicklighet värdesätter vi särskilt nyfikenhet, engagemang och ett intresse för FoUU. 

Välkommen att arbeta hos oss på Jakobsbergs universitetsvårdcentral. Vi är en relativt stor vårdcentral med drygt 50 anställda. 

Vi har diabetes- och Astma/KOL mottagning, äldre- och distriktssköterskemottagning. Vi har en studentledd mottagning, uppskattad av både studenter, patienter och medarbetare. Vårdcentralen sköter sitt hemsjukvårdsuppdrag som en egen enhet med en ansvarig läkare. Vi har en utökad psykosocial kompetens med psykologer och kuratorer för såväl barn/unga som vuxna. 
Vårdcentralen samarbetar med övriga vårdenheter i Järfälla och med övriga vårdgivare på Jakobsbergs sjukhus såsom röntgen, lab, ÖNH, psykiatri, geriatrik, kardiolog med fyslab, ögonmottagning, ASIH, rehab och folktandvård.  

Jakobsbergs-, Gustavsbergs- och Liljeholmens universitetsvårdcentraler utgör tillsammans med Akademiskt primärvårdscentrum (APC) en universitetssjukvårdsenhet inom primärvården i Region Stockholm. Den kliniknära organisationen skall bedriva hälso- och sjukvård samtidigt som den både utför och främjar klinisk forskning, grund- och fortbildning, kunskapsspridning och implementering av nya forskningsresultat. Du kan läsa mer om oss på Jakobsbergs vårdcentral (regionstockholm.se)

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generös friskvårdsersättning, fri sjukvård samt löneväxling. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se) 

Låter det intressant? I så fall är du välkommen med en ansökan så pratar vi mer om uppdraget.

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga uppgifter för specialistläkare inom primärvården.  

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i svensk primärvård och i journalsystemet TakeCare.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Personliga egenskaper: 

Du är engagerad och har god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2702
Kontakt
  • Thomas Lindgren, Verksamhetschef, 0812341846
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, SLSO:s Läkarförening, 070–2667094
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb