Öppenvård Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Södermalm

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.  

 

Om psykosmottagning Södermalm

Mottagningen är en välfungerande och trivsam arbetsplats med kompetenta, erfarna och engagerade medarbetare. Vi som arbetar här är ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, psykolog, Case manager, sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare samt ett mobilt team. Tillsammans är vi drygt 30 medarbetare


Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare är du en mycket viktig del av mottagning. Arbetet är självständigt och omväxlande och består bland annat av receptionsarbete, journalskrivning, hantering av besöksregistrering och en del systemförvaltningsuppgifter samt att vara behjälplig i övriga för mottagningen relevanta administrativa ärenden. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care. Dessa arbetsuppgifter delar du med en annan kollega.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatrisk öppenvårdsmottagningsarbete. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Tace care samt Microsoft Office-paketet. Du känner dig trygg i patientkontakt både fysiskt i reception samt i telefon. Du får gärna ha vana av arbete med administrativa system som EK, alltid öppet mm. Tidigare erfarenhet av roll som LSA, LOTS är meriterande.


Personliga egenskaper

Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har egen drivkraft för att kunna arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.


Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid 39,5h/ vecka måndag-fredag.

Övrig information

Vi värnar om våra medarbetares trivsel och hälsa och erbjuder bland annat kompetensutveckling, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag 5000 kr, flextid samt fri sjukvård i öppenvården.

Tjänsten tillsätts efter sommaren 2024

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 39,5h/ vecka måndag-fredag
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2647
Kontakt
  • Mika Hellström, +46812341605
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, +46812340481
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb