Funktion Perioperativ medicin och intensivvård, ME Solna

Är du legitimerad sjuksköterska som söker en ny utmaning? Vill du var med och starta upp en ny postoperativenhet på Norra Haga, ME Perioperativ medicin Solna? Då ska du ta chansen nu!

Du erbjuds

 • ett arbete i en verksamhet som planerar att bedriva dagkirurgi inom huvud/hals- och plastikkirurgi
 • möjligheten att bli en del av en verksamhet som värdesätter teamarbete och utveckling högt
 • kompetensutveckling och en stor variation i dina arbetsuppgifter med ett brett utbud av operationer och patienter i varierande åldrar 
 • chans till rotationer inom andra typer av flöden utifrån de behov som finns bland sjukhusets patienter

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig!

Om tjänsten

Den medicinska enheten Perioperativ Medicin Solna omfattar samtlig anestesi-, operations- och pre/postop verksamhet för vuxna patienter exkl. thorax. Verksamheten är uppdelad i två sektioner och två vårdenheter. Vi vårdar patienter som genomgår både planerade och akuta operationer. Hos oss arbetar cirka 500 medarbetare dygnet runt alla veckans dagar. Vi har en bred verksamhet som innefattar anestesimottagning, operationssjukvård och pre- och postoperativ verksamhet för vård före och efter operationen.

Hos oss vårdas patienter som opererats på den nya operationsavdelningen, våra patienter vårdas från en kort stund upp till ett par timmar, vilket medför att både arbetsuppgifter och arbetstempo är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad och bred kompetens. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor och läkare, där du som sjuksköterska får möjligheten att utnyttja hela ditt register. Från avancerad smärtbehandling och övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar till livsviktig basal omvårdnad och främjande av välbefinnande och komfort. Vi arbetar aktivt med prevention och behandling av tidiga postoperativa komplikationer.

Vi värdesätter dig som individ och tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas, och nu finns det möjlighet för dig att bli en del av vårt nya team, så ta chansen och sök jobb hos oss!

Vi kommer att vårda patienter som genomgått dagkirurgiska ingrepp och arbetstiden kommer att förläggas till dagtid vardagar.

Vi söker dig som

 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till helaverksamhetens bästa i agerande och beslut
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska
 • Erfarenhet av operationssjukvård och/eller intensivvård

Om rekryteringsprocessen

Urvalsprocessen och intervjuer sker fortlöpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterade omvårdnadschef Simone Rabel Wall 072-468 22 92.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2125
Kontakt
 • cecilia martin-löf, 08-12355000
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-01
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb