Nu söker vi ytterligare en undersköterska som vill bli vår nästa kollega till vårt härliga gäng till avdelning 1 på Norrtälje sjukhus. Här får du möjlighet att arbeta på en Silviahemscertifierad avdelning som vi är mycket stolta över. Blev du nyfiken på vad Silviahemscertifierad är, läs mer här!

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss arbetar du med patientnära arbete i vårdmiljö. Du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. I din roll som undersköterska kommer du även att samarbeta med läkare, sjuksköterskor och andra undersköterskor. På avdelning 1 tar vi hand om multisjuka äldre personer som kräver en närvaro och ett personcentrerat förhållningsätt. Omvårdnaden utformas daglig individuellt och viktigt för oss är att våra patienter och anhöriga ska få ett bra bemötande i kontakten med oss. Mobila teamet SAMS utgår från avdelningen. Läs mer om SAMS här.

För denna roll erbjuds anställningsform tillsvidareanställning och timvikariat, du väljer nedan det upplägg som du är intresserad utav.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Sedvanliga medicinska uppgifter såsom provtagning, KAD-sättning, odlingar, skriva EKG, koppla på Telemetri
 • Hjälp med personlig vård och omsorg
 • Såromläggningar
 • Delta i dagliga ronden

Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder en individanpassad introduktion baserat på tidigare erfarenhet och bakgrund. Med ditt engagemang är du med och utvecklar både det teambaserade arbetssättet och avdelningen.

Här jobbar vi tillsammans och vårt teamarbete är vår styrka då alla jobbar för varandra. Vi jobbar ständigt med kvalitetshöjande utbildningar för vår personal och vi umgås gärna utanför arbetet då och då och hittar på roliga saker! På avdelningen är fredagsfika ett viktigt inslag och här har vi högt i tak och lätt till skratt!

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2023. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara utbildad undersköterska med intyg om skyddad yrkestitel
 • Tala och skriva svenska på mycket god nivå
 • God data- och systemvana

Det är meriterande om du också har:

 • Erfarenhet av akutsjukvård eller erfarenhet från annan slutenvårdsavdelning på sjukhus
 • Arbetat i Takecare

För att lyckas i rollen krävs att du arbetar med god planering och tydlig struktur och sätter patienten i fokus. Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter, anhöriga och kollegor. Du trivs med ett varierande arbete och har en kulturell medvetenhet där du precis som vi värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har en helhetssyn där du snabbt ser vart din insats behövs för stunden.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Här på avdelning 1 är vi ett glatt gäng som arbetar med vård för multisjuka äldre patienter.  Vi utreder, behandlar och planerar för optimal vård under vistelsetiden på avdelningen och för en trygg hemgång då patienten är medicinskt färdigbehandlad. Från oss utgår även vårt SAMS-team som arbetar med patienter i hemmet som har hjärtsvikt och/eller KOL. Avdelning 1 arbetar utifrån Silviastiftelsens fyra hörnstenar vilka är personcentrerad vård/symtomkontroll, anhörigstöd, teamarbete och kommunikation/reflektion. Vi erbjuder alla våra medarbetare en tredagars utbildning i demensvård utifrån Silviahemmets vårdfilosofi. Här kan du läsa om när drottningen var på besök

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2018
Kontakt
 • Ivonne Olsson, 08-12326227
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb