Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm är ett av Europas största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa och vara en trygg folkhälsoaktör med samhällsansvar.

Nu har du möjligheten att ta dig an det omväxlande och roliga arbetet som ARBETSLEDARE hos oss på kliniken i Handen, eftersom vår nuvarande fantastiska arbetsledare har bestämt sig för att gå i pension. Det här uppdraget matchar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket bland annat innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Vidare kommer du att ha ett stort fokus på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket bland annat kan handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.

Folktandvården Handen är en klinik i framkant som består av 20 behandlingsrum utrustade med bland annat lustgas, mikroskop och scanner. Vi har nischbefattningar i samtliga ämnesområden och tar emot remisser från vårt närområde. Här finns även specialister inom ortodonti och vi är cirka 50 medarbetare på kliniken. Medarbetarna kännetecknas av att de är positiva och kompetenta, vilket ger goda möjligheter till utveckling och flexibilitet.

På vår klinik har vi ett brett vårdpanorama med både barn- samt vuxentandvård där samtliga odontologiska ämnesområden berörs dagligen. Hit tar du dig enklast med pendeltåg, 15 minuter raka spåret från T-centralen. Vi har även bra bussförbindelser med grannkommuner.


Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat som arbetsledare är det meriterande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård och utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint arbetsledarnätverk inom bolaget, att utbyta kunskap och erfarenheter med. Som arbetsledare hos oss får du kontinuerligt ta del av kompetensutveckling. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: klinikchef, Maja Lovbrandt, maja.lovbrandt@regionstockhol.se, ring eller smsa: 072-594 93 62.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7337
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-30

Tillbaka till lediga jobb