Folktandvården Stockholm

Är du tandsköterska och vill arbeta på en trivsam klinik tillsammans med härliga och kompetenta kollegor – välkommen att söka tjänst hos oss på Folktandvården Fruängen!

Då en av våra tandsköterskor går vidare till specialisttandvården på Eastman har vi nu möjlighet att anställa ytterligare en duktig tandsköterska på vår trevliga klinik i Fruängen.

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans- och sterilarbete. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Fruängen ligger i hjärtat av centrum och består av 11 ljusa och nyrenoverade behandlingsrum med modern utrustning. Vi erbjuder dig att bli en del av ett glatt och kompetent gäng med stort engagemang, som trivs ihop och har högt i tak. Hos oss värnar vi om varandra och om en varm och trivsam arbetsmiljö där öppenhet, samarbete och hjälpsamhet står i fokus. Vi har en bred kompetens med behandlingsteam med olika fokusområden där de får möjlighet att utveckla sig extra. Kliniken har mycket goda kommunikationer med direktanslutning för så väl buss som tunnelbana och kommer du med bil finns nära, avgiftsfri, parkering.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet, men även du som är ny i yrket är välkommen att söka. Du är en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
  • Schemalagd helgtjänstgöring som ger ett extra helgtillägg.
  • Ha egna patienter för dental scanning, klinisk fotografering, profylax mm.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag, en god struktur och stora utvecklingsmöjligheter med internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket. Därutöver kommer du att ingå i och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma, tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Josephine Matteoni, tel 08-123 167 02 eller Arbetsledare Kristina Wallberg 08-123 158 20.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7271
Kontakt
  • Josephine Matteoni, 08-12316700
  • Kristina Wallberg, 08-12315820
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat , 08-12316696
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb