Södertälje Sjukhus AB, VO Vård, Avd 19

På avdelning 19 tar vi hand om elektiva och akuta patienter inom områdena ortopedi och urologi, där den största gruppen har ortopediska åkommor. Vi är ett trivsamt arbetslag som nu behöver förstärka vårt team med dig, leg. sjuksköterska. Ledarskapet på avdelningen står jag Anette för, självklart tillsammans med mina fantastiska medarbetare! Som chef är jag coachande och lyhörd inför mina medarbetares arbetsmiljö. Jag är alltid närvarande på avdelningen för att du som medarbetare snabbt ska få hjälp med dina frågor och funderingar.

Verksamhetsområde Vård på Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en bra arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.  

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Du kommer ha sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en akutsomatisk vårdavdelning. Du leder och utvecklar arbetet runt patienten och arbetar i ett team med olika professioner.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och har väl fungerande vårdkedjor. Vi erbjuder ett individuellt anpassad inskolning med erfarna och kompetenta sjuksköterskor. Vi använder oss av mentorskap som pågår i 1 år. Till dig som är helt ny i din yrkesroll har vi ett mycket uppskattat utbildningsprogram som löper under din första tid som anställd hos oss.

Dina kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsomatisk verksamhet, men du är också välkommen som nyexaminerad.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Vi arbetar strukturerat med förbättringsarbeten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast. Vi arbetar med 24/7-avtalet som bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7265
Kontakt
  • Anette Hast, 08-12324148
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0812324000
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Tillbaka till lediga jobb