Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, Regionalt Cancercentrum, Cancerprevention och screening

Vi söker dig, vår nya samordningsbarnmorska/sjuksköterska som tillsammans med oss vill vara med i det viktiga arbetet att utrota livmoderhalscancer. Tycker du det låter som ett spännande uppdrag? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Om tjänsten

Vår enhet ansvarar för screeningprogrammet inom livmoderhalscancer. Inom enheten ansvarar vi även för ett antal övriga screeningprogram. Enheten tillhör Regionalt cancercentrum Stockholm Gotland (RCC). RCC har som uppdrag att verka för en jämlik cancervård inom Region Stockholm samt på Gotland och bedriver en mängd olika projekt tillsammans med vården för att förbättra cancervården för patienter och cancerberörda inom regionerna.

Som samordningsbarnmorska kommer du, tillsammans med övriga i teamet att ansvara för administration och hantering av screeningprogrammet för livmoderhalscancer. Du kommer självständigt och tillsammans med kollegor att sköta utskick av kallelser, uppföljning , remittering samt kvalitetsuppföljning av programmet. I rollen ingår även att samarbeta med verksamhetsutvecklare, statistiker, administratör samt kommunikatör.

Du blir en del av ett fantastiskt team som alla har ett starkt engagemang och ett gemensamt mål; Att förebygga cancer. Vi har ett tätt samarbete med övriga enheter inom RCC och även med övriga Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, som vi tillhör organisatoriskt.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnmorska, med erfarenhet från arbete inom gynekologi såsom barnmorskemottagningsarbete eller liknande.

Det är meriterande om du även har erfarenhet från arbete med kvinnors hälsa och cellprovtagning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av samtalsstöd eller arbetat med telefonrådgivning.

Som person är du organiserad och noggrann, du arbetar självgående och strukturerar och planerar det egna arbetet men du har även lätt för att samarbeta med andra. Vidare värdesätter du olikheter och har förmågan att se hur de inverkar på dig och andra i olika sammanhang samt hur det bidrar positivt till arbetets resultat. Du är en trygg och flexibel person som kan hantera olika ärenden som inkommer per mejl eller under telefontiden. 

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Självklart kan du olika program så som Office paketet och har god erfarenhet av att hantera olika vårdadministrativa system.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett roligt, utvecklande och framförallt viktigt arbete i en kreativ arbetsmiljö med  mycket kompetenta kollegor. Vi värdesätter en bra och trivsam arbetsmiljö och jobbar utifrån en gemensamt framtagen värdegrund. Den utvärderar vi kontinuerligt med månadsvisa enkäter och diskussioner på arbetsplatsträffar och personaldagar.

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi sitter i Lindhagensområdet. Hit tar du dig med tunnelbana eller buss.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Katarina Lannervall, katarina.e.lannervall@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7229
Kontakt
  • Katarina Lannervall, 070–4846644
Facklig företrädare
  • Linnea Pettersson, SACO, 08-12313142
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 070-7375715
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, 08-12313942
  • Annie Velander, Vårdförbundet, 08-12314329
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb