VÄLKOMMEN till Liljeholmens Universitetsvårdcentral – Stockholms bästa vårdcentral 2021 enligt distriktsläkarföreningen - centralt belägen vid Liljeholmstorget med utmärkta kommunikationer - tunnelbana, bussar och tvärbana. Vi fortsätter att växa och utvecklas och söker nu en ny kollega till vårdcentralen.

Som Universitetsvårdcentral handleder vi ett stort antal studenter från olika professioner och medarbetaren ges stor möjlighet att engagera sig i studenthandledning, utveckla något specialområde och eller arbeta med olika forskningsprojekt inom vårdcentralsuppdraget. Vi satsar på kompetensutveckling och våra medarbetare erbjuds vidareutbildning enligt vårdcentralens uppdrag och behov. Vi är engagerade i flera forskningsstudier.

Vår organisation växer och utvecklas och därför söker vi dig som vill jobba på mottagningen. Du kan läsa mer om oss här: .

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generös friskvårdsersättning, fri sjukvård samt löneväxling. Här kan du läsa mer om det: .

Dina arbetsuppgifter:  

Du får börja med allmänna sjuksköterskeuppgifter med möjlighet att utvecklas inom något specialistområde. Vi har flera sjuksköterskeledda mottagningar, förutom diabetes, astma-KOL, triage och livsstil har vi sjuksköterskeledda mottagningar för äldre, waranpatienter med flera. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla våra mottagningar, bl a svårläkta sårmottagning eller psykisk hälsa där vi även har det utökade uppdraget för barn och unga vuxna i samarbete med BVC och Familjecentralen. Vi satsar på att utveckla patientcentrerad vård genom tvärprofessionellt arbete. Handledning av studenter kan förekomma i tjänsten.  

Kvalifikationer:

Du bör vara legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av vårdcentralsarbete och primärvård är det ett stort plus.

Personliga egenskaper:

Gillar du att utveckla arbetssätt och rutiner samt är nyfiken på förbättringsarbete tycker vi att du ska söka tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras vid intervjun. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde och sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. 

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7222
Kontakt
  • Martina Gashi, 08-12367908
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb