Heldygnsvård Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning Södermalm

Psykiatri Södra Stockholm är en utvecklingsfokuserad klinik belägen med sina 19 enheter i södra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Vi betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och satsar ambitiöst på fortsatt utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, kvalitet, produktion, medarbetare och ekonomi. Vi är över 850 engagerade och stolta medarbetare som vill kunna erbjuda våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Om Psykiatrisk avdelning Södermalm

I Katarinahuset på Södermalm bedrivs heldygnsvård. Det är en psykiatrisk avdelning med inriktning mot psykos. Det finns 21 vårdplatser och arbetet är fokuserat kring att utveckla psykosvården utifrån fastställda vårdprocesser tillsammans med en kompetent personalgrupp som är speciellt intresserad av målgruppen. På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, kurator och läkare tillsammans. Vi arbetar personcentrerat.

Ditt arbete som biträdande enhetschef

Psykiatrisk avdelning Södermalms ledningsstruktur består av enhetschef, medicinskt ledningsansvarig läkare (MAL) och biträdande enhetschef. I ditt arbete har du den närmsta kontakten med medarbetarna. Du anställer och introducerar ny personal i samråd med enhetschef. Du verkar för en god arbetsmiljö samt arbetar för en hög patientsäkerhet och vårdkvalitet. Du har en samordnande funktion på avdelningen. Vidare kommer du tillsammans med enhetschef arbeta med att inspirera och utveckla personalgruppen

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som är strukturerad och tar ett aktivt ansvar för att nå verksamhetens mål och visioner. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel samt initiera och driva förändringsarbete på enheten. Som person är du kommunikativ, arbetar för att upprätthålla god stämning samt arbetar med att utveckla personalen. Du är tydlig och motiverande i ditt ledarskap och ger medarbetarna möjligheter att utvecklas genom feedback och återkoppling. Du har en förmåga att förstå och lösa komplexa problem samt snabbt sätta dig in i uppkomna situationer på avdelningen och har ett intresse för personalfrågor och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare ställer vi krav på att du är legitimerad sjuksköterska, med flera års erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Det är meriterande med en specialistutbildning i psykiatrisk vård eller motsvarande kompetens som bedöms lämplig. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är tillsvidare, heltid och dagtid. Du anställs som sjuksköterska med visstidsförordnande som biträdande enhetschef.

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag. mer om våra förmåner här: Förmåner (sll.se)

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot att få träffa dig!  Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7180
Kontakt
  • Daniele Spagnolo, 08-12349269
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, lena.elfstrom@sll.se, 08-12340490
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-25

Tillbaka till lediga jobb