Södersjukhuset AB, Specialistvård, Ögonklinik, Ögonklin läkare

Är du legitimerad läkare och intresserad av ögonsjukdomar? Vi söker ST-läkare till Ögonkliniken på Södersjukhuset. Välkommen med din ansökan till en spännande och utvecklande tjänst.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar fem års ST-utbildning i oftalmologi. Tillträde fr o m mitten av januari 2024. Vi erbjuder dig en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har hög kompetens och med ögat i fokus. En stor del av utbildningen i oftalmologins olika subspecialiteter sker på S:t Eriks ögonsjukhus.

Kliniken bedriver en bred specialiserad ögonsjukvård med fokus på de stora folksjukdomarna och samarbetar med övriga specialiteter på Södersjukhuset. På kliniken utbildas ögonsjuksköterskor, kandidater och ST-läkare från olika specialiteter. Teamarbetet är välutvecklat och alla bidrar till en god arbetsmiljö och en trivsam arbetsplats.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid (40h/v) + jourtjänstgöring.

Krav

Legitimerad läkare som har gjort AT eller BT. Flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Som person är du empatisk och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Ansökan ska innehålla

Personligt brev som beskriver dina egenskaper och erfarenheter som är lämpliga för tjänsten CV Kopia av legitimationsbevis Kontaktuppgifter till dina närmsta chefer från dina relevanta anställningar som läkare

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Inför beslut om anställning kommer registerkontroller att utföras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7178
Kontakt
  • ainars reinis, 08-12363763
Facklig företrädare
  • Johnny Swahn, läkarförbundet, 08-12361000vxl
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-25

Tillbaka till lediga jobb