Är du en lösningsfokuserad undersköterska som har positiv inställning och lätt för att samarbeta? Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med trevliga arbetskamrater, öppen och tydlig kommunikation och utvecklande arbetsuppgifter. Välkommen till oss på Centraloperation Ortopedi!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför arbetar vi löpande med kompetensutveckling och har en utbildningsledare i verksamheten.

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss opererar vi såväl akut frakturkirurgi, planerade ledplastik-operationer och revisionskirurgi. Vi arbetar i ljusa, lättarbetade, moderna och fräscha lokaler där vi totalt har 12 operationssalar, 6 tillhörande Ortopedi och 6 tillhörande kirurg-blocket.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Tillsammans med resten av teamet förbereda såväl patienten som operationssalen inför den planerade operationen.
  • Hantera mycket material i samband med operationen och vara operationssjuksköterskans förlängda arm.
  • Vara delaktig i utvecklingen av verksamheten samt bidra till att bibehålla en god arbetsmiljö där man stöttar och hjälper varandra.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Gärna specialistutbildad undersköterska inom operation/anestesi och intensivvård. Du har erfarenhet av ortopedi och har arbetat på en operationsavdelning. Det är meriterande med vana från operationsverksamhet, att du kan Take Care och gärna Orbit.

 

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete, att du är intresserad av att identifiera förbättringsområden och vill ge förslag på lösningar. Vi söker dig som värnar om ett gott arbetsklimat och som både är en bra lagspelare och har förmåga att arbeta självständigt. Du gillar att ge god service och ett gott bemötande, är flexibel och lätt att samarbeta med.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser och egenskaper i denna rekrytering.

 

Övrigt

Vi söker:
Tillsvidareanställning. Heltid, 37 h/vecka. Dag, kväll, helg. 
Samt Timvikarie (som timvikarie är operationsvana ett krav).

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7171
Kontakt
  • Veronica Ringsäter, 08-12358321
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb