Vi på Ortopedmottagningen söker dig som är intresserad av ett 1-års vikariat, för att tillsammans med oss fortsätta bygga upp en trygg och trevlig arbetsplats!

 

Vårt anställningserbjudande

Ortopedmottagningen är en av de största i Stockholm. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkare, fysioterapeuter, rehab koordinator och sekreterare.

Patienterna som kommer till oss på mottagningen vårdas för sjukdomar och skador i skelett, muskler eller leder och bokas från akutmottagningen, någon av våra vårdavdelningar eller för bedömning inför planerad operation. Det innebär att bokningarna består av nybesök /återbesök till läkare, sårmottagning för omläggning av sår eller gipsning av frakturer.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på ortopedmottagningen ingår du i ett team som arbetar tillsammans.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat telefonrådgivning, att assistera läkare på deras mottagningar, såromläggningar på sårmottagningen samt gipsning vid skelettskador.

Rotation förekommer mellan de olika stationerna utifrån kompetens.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ortopedi och förbättringsarbete. Mottagningsarbete, gipskunskap, telefonrådgivning samt arbetat med sårvård är ett plus, men ej ett krav.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande och självständig person som vill vara med och driva vår mottagning framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet, serviceinriktad och en vilja att lära samt utvecklas är värdefullt och viktigt för att fungera väl i vårt team. Du tycker om att arbeta i grupp, du är nyfiken, har en rak kommunikation och är lösningsorienterad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Våra arbetstider

  • Heltid 40 timmar/ vecka
  • Måndag – Torsdag kl. 07.30 – 16.30
  • Fredagar kl. 07.30 – 14.00
  • Röda dagar stängt.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7126
Kontakt
  • Ann Bisgaard, 08-12355000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb