Tiohundra AB, Vård- och omsorgsboenden

Söker du ett jobb med minnesvärda möten med äldre och deras närstående? Välkommen till Ängsgården!

Om tjänsten

Vi på Ängsgården söker en ny medarbetare, tjänsten är ett vikariat på deltid. Arbetstiderna är både dag, kväll samt helg. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor. Du utför omvårdnadsarbete och även medicinering, såromläggning samt provtagning med delegering från sjuksköterska. I arbetet krävs god datavana då dokumentation och signering sker digitalt. Vi arbetar med personcentrerad omvårdnad där vi använder levnadsberättelser, genomförandeplaner samt kontaktmannaskap som verktyg.

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat tillsammans med engagerade kollegor och ett friskvårdbidrag om 5000kr per år! Läs mer om våra förmåner här.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av äldreomsorg. Har du utbildning och erfarenhet av geriatriska sjukdomar och psykisk ohälsa är det meriterande.

Vi vill att du har följande personliga egenskaper:

Som person är du flexibel och trygg i dig själv. Du har empati i mötet med andra människor, bidrar till ett gott arbetsklimat och till att verksamheten utvecklas. Därtill är du stabil och har god samarbetsförmåga. Ditt fokus är hos våra boende.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

På Ängsgårdens äldreboende är det 30 permanenta platser och på Ängsro korttidsboende finns det 12 platser. Vi har bemanning dygnet runt. Vi bedriver endast somatisk vård, vilket betyder att vi arbetar med personer som har fysiska sjukdomar eller normalt åldrande. Vi arbetar i team, med fokus på våra boende och deras egna resurser. Vi har som mål att skapa ett äldreboende som vi själva skulle vilja bo på. Vi ser till varje boendes intressen och försöker ordna aktiviteter utifrån det. Ängsgårdens äldreboende ligger vid Norrtäljes södra infart. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Urval och intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-10-01
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7123
Kontakt
  • Malin Lundqvist, Enhetschef, 08-12327440
Facklig företrädare
  • Nås via växeln , 0176-10100
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb