Vill du vara del av ett team engagerade medarbetare som vill ge primärvård i världsklass? Vi kan nu erbjuda en tjänst som Distriktssköterska/Sjuksköterska på Gärdets VC.

Gärdets vårdcentral är belägen på Östermalm i centrala Stockholm, nära tunnelbana och bussar. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Det är ca 9000 patienter listade på enheten. Gärdets vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen.

Vi erbjuder:

En trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Om tjänsten:

Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterska eller sjuksköterska på vårdcentral så som planerade och oplanerade besök på mottagningen, jourlinje samt telefonrådgivning. Arbete inom hemsjukvården kan även ingå. Våra öppettider är vardagar kl. 08-17, schema kommer vi tillsammans överens om när anställning är aktuell. På Gärdets vårdcentral arbetar vi i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare för att skapa en god kontinuitet för våra patienter.

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig:

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i TakeCare och TeleQ är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete i primärvården.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du arbetar självständigt och driver ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service och har ett gott bemötande till både kollegor och patienter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till en god stämning på vårdcentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7062
Kontakt
  • Karolina Blomgren, enhetschef, 076-1381470
  • Marie Leifsdotter, verksamhetschef, 076-1384394
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490,carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb