Folktandvården Karolinska Huddinge Orofacial medicin

Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem. Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning. 

Nu finns chansen att söka tjänst som specialisttandläkare inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge!

Ditt uppdrag
Du kommer att få en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring där du arbetar som övertandläkare inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge. Tjänsten har sin start i början av januari 2024. Hos oss träffar du patienter inom hela orofacial medicins vårdspektrum som t.ex infektionsutredningar, oralmedicinska utredningar och tandvård under narkos. Vi har ett nära samarbete med hematologiska vårdavdelningar och utför utredningar och saneringar på patienter inför cytostatika och stamcellstransplantation. Vi bedriver även forskning och om intresse finns stora möjligheter att delta i forskningsaktiviteter. Vi bedriver ST utbildning vid vår klinik och har idag 3 ST tandläkare under utbildning. Vi ser gärna att du har intresse för handledning och vill bidra till orofacial medicins utveckling inom Region Stockholm.

Vad behöver du för att lyckas
Du är specialisttandläkare inom orofacial medicin med svensk tandläkarlegitimation. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både i tal och i skrift. Forskningsmeriter och intresse för handledning är meriterande.

Anställningen
Anställningens omfattning är på heltid med tillträde under början av januari 2024. 

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Johan Lundström , 08-123 163 58.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7016
Kontakt
  • Johan Lundström, 08-12316358
Facklig företrädare
  • Ulrika Rehban, 08-12315232
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb