Danderyds Sjukhus AB har en starkt verksamhetsförankrad HR-funktion med ett utvecklingsorienterat förhållningssätt. En av våra medarbetare kommer att gå på föräldraledighet och vi söker därför en vikarie som vill bli en del av vårt kompetenta HR-team. Trivs du i en verksamhetsnära roll med möjlighet till fördjupning inom ett eller flera HR-områden kan detta vara rollen för dig!

 

Din roll:

Som HR-partner arbetar du som verksamhetsnära generalist och du utgör ett viktigt stöd för cheferna i den kliniska verksamheten. Rollen är bred och du stöttar chefer i HR-relaterade frågor kring bl.a. kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö, förändringsledning, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du ger verksamhetens chefer och ledningsgrupper ett professionellt stöd, fungerar som bollplank/samtalspartner, fångar upp behov och ställer rätt frågor. Med kunskap om verksamheten omsätter du dess utmaningar i konkreta och välfungerande HR-strategier.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området. Vi ser gärna att du har arbetat några år, företrädesvis i en bred HR-roll. Du är van att arbeta självständigt och åstadkomma resultat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och erfarenhet av att på ett pedagogiskt sätt koppla HR-arbetet till verksamhetsnytta.

Som person är du utvecklingsorienterad och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen som HR-partner behöver du ha förmågan att fånga upp verksamhetens behov och omsätta dessa till konkreta aktiviteter och nå resultat.  Du är trygg i din kompetens, har integritet och är lojal med organisationen och de beslut som fattas.

 

Anställningsform:

Föräldravikariat ca ett år med start i nov-dec 2023. Sysselsättningsgrad 100 %, 39:50 timmar/vecka.

 

Information om tjänsten lämnas av:

HR-chef Terese Andersson

tel: 08-123 582 55

 

Övrig information:

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7008
Kontakt
  • Terese Andersson, 08-12358255
Facklig företrädare
  • SACO förbund, 08-6134800
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb